Φέτος κάνουμε διακοπές στην Πάρο!

0
1351
Paros

Η Πάρος είναι ένα από τα πιο τουριστικά θέρετρα των Κυκλάδων! Προσελκύει κόσμο από όλες τις ηλιακές ομάδες. Είναι ένα νησί για όλα τα γούστα με πολλές επιλογές σε παραλίες! Γραφικό Κυκλαδίτικο νησί η Πάρος θα σας εντυπωσιάσει με τα καταγάλανα νερά και τις αμμουδερές παραλίες της!

Ας ανακαλύψουμε μερικές από τις παραλίες του νησιού!

Οι Κολυμπήθρες είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού! Το μαγικό περιβάλλον, που αποτελείται από πανέμορφα βράχια σε συνδυασμό με την αμμώδη παραλία θα σας κάνει να ξεχαστείτε και πραγματικά να ξεκουραστείτε σε αυτό το μοναδικό τοπίο! Γι αυτό να προμηθευτείτε αρκετό αντηλιακό!

Paros

Η Νέα Χρυσή Ακτή είναι μια εκτεταμένη παραλία με αμμουδιά, οργανωμένη και πολύκοσμη. Είναι μία από τις παραλίες της Πάρου, που γνωρίζουν πολύ καλά οι surfers απ’ όλο τον κόσμο. Info: τη δεκαετία του ’90, το παγκόσμιο πρωτάθλημα Wind Surf διεξάγονταν σε αυτή την παραλία.

Η πιο δημοφιλής παραλία για τη νεολαία και τους surfers είναι η Πούντα. Πρόκειται για μια μεγάλη αμμουδιά. Πάνω από την αμμουδιά υπάρχει το φημισμένο beach bar, με πολλά δέντρα, πισίνα και οργανωμένες καταστάσεις γι αυτούς που αγαπούν τα extreme sports.

Paros Pounta

Ο Λογαράς είναι μια μεγάλη αμμουδερή παραλία, με πρασινογάλαζα νερά και τεράστια δέντρα που φτάνουν μέχρι την θάλασσα δημιουργώντας φυσική δροσερή σκιά!

Η Σάντα Μαρία είναι μια μεγάλη αμμουδερή παραλία, με πεντακάθαρα νερά, πλήρως οργανωμένη, με ομπρέλες, ξαπλώστρες και δυνατότητα για θαλάσσια σπορ.

Τα Λιβάδια είναι μια μεγάλη αμμουδιά, ιδανική γι αυτούς που παραθερίζουν κοντά στην Παροικιά. Βρίσκεται ακριβώς κοντά στο παλιό λιμάνι. Είναι οργανωμένη, με ξαπλώστρες, ομπρέλες, πολλά καφέ και bar. Επίσης, προσφέρει και πολλές ευκαιρίες για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ.

Paros

Η παραλία του Φάραγγα πρόκειται για μία μεγάλη και δύο μικρές κλειστές και απάνεμες παραλίες, ανάμεσα σε σχηματισμούς από βράχια, με χρυσαφένια άμμο και ήρεμα κρυστάλλινα νερά.

Το Κυκλαδίτικο αυτό νησί σας περιμένει να το ανακαλύψετε! Προσφέρεται τόσο για ήρεμες, οικογενειακές διακοπές όσο και για ξέφρενες διακοπές με φίλους!