10 επιτραπέζια που αξίζει να αγοράσεις φέτος το καλοκαίρι!

0
117

Δεν υπάρχει καλύτερη συντροφιά για το καλοκαίρι από ένα δροσιστικό ρόφημα, μια καλή παρέα και ένα επιτραπέζιο!

Είναι αλήθεια πως τα επιτραπέζια παιχνίδια έχουν την τιμητική τους όλο τον χρόνο, ωστόσο το καλοκαίρι αναμφίβολα αποτελεί μια εποχή κατά την οποία μπορούμε να περάσουμε λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης διασκεδάζοντας με συγγενείς ή φίλους παρέα με ένα επιτραπέζιο. Αντίστοιχα, τα επιτραπέζια αποτελούν και εξαιρετική επιλογή διασκέδασης κατά την περίοδο των διακοπών, καθώς μπορούμε να τα μεταφέρουμε με μεγάλη άνεση μαζί μας, όπου και εάν ταξιδεύουμε.

Σας ετοιμάσαμε μια λίστα με 10 επιτραπέζια παιχνίδια που δεν πρέπει να απουσιάζουν φέτος το καλοκαίρι από τη συντροφιά σας.

  1. Κάρτα Μία 

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για όλη την οικογένεια, το οποίο φυσικά μεταφέρεται με ευκολία στην παραλία, στο εξοχικό ή σε κάποιο τουριστικό κατάλυμα. Ιδιαίτερα απλό και εξαιρετικά διασκεδαστικό: καλείστε να ταιριάξετε χρώμα ή αριθμό, να μπλοκάρετε τον αντίπαλο χρησιμοποιώντας τις κάρτες δράσεις και μόλις μείνετε με μια μόνο κάρτα να αναφωνήσετε «Κάρτα μία!». 

  1. Monopoly 

Δεν υπάρχει σίγουρα πιο διαχρονικό παιχνίδι από τη Monopoly. Είτε επιλέξετε την κλασσική εκδοχή είτε κάποια σύγχρονη, το σίγουρο είναι πως θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Πρόκειται άλλωστε για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που επί σειρά ετών… μονοπωλεί το ενδιαφέρον και πλέον μπορείτε να το απολαύσετε και σε συσκευασία ταξιδιού για να το μεταφέρετε με ακόμη μεγαλύτερη άνεση.  

  1. Ο Πύργος της Ισορροπίας 

Ο Πύργος είναι ένα ακόμη κλασσικό παιχνίδι που αξίζει να έχετε μαζί σας φέτος το καλοκαίρι. Οι παίκτες καλούνται να βρουν την πολυπόθητη ισορροπία και να διατηρήσουν τον πύργο σταθερό. Ο Πύργος της ισορροπίας είναι μια σταθερή αξία στον χώρο των επιτραπέζιων παιχνιδιών. 

  1. Θα σε κρεμάσω

Η γνωστή σε όλους κρεμάλα που παίζαμε μικροί, εξελίχθηκε και έγινε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους, που επίσης αξίζει να επιλέξετε φέτος το καλοκαίρι. Το Θα σε κρεμάσω είναι απίστευτα διασκεδαστικό και αυτό που καλούνται να κάνουν οι παίκτες είναι να βρουν την κρυμμένη λέξη. Οι επιλογές είναι πολλές και η διασκέδαση δεν σταματά. 

  1. Με το στόμα ανοιχτό 

Αν ψάχνετε ένα επιτραπέζιο που θα σας κάνει να λυθείτε στα γέλια τότε το Με το στόμα ανοιχτό είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Τοποθετείτε το ειδικό μασελάκι στο στόμα και προσπαθείτε να διαβάσετε μια φράση! Το εν λόγω επιτραπέζιο έγινε γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές και στα social media τα τελευταία χρόνια και σίγουρα θα το απολαύσετε φέτος το καλοκαίρι. 

  1. Μικροί εναντίον Μεγάλων 

Αν πάλι ψάχνετε το τέλειο επιτραπέζιο για να παίξετε με τα παιδιά σας τότε δεν έχετε παρά να στραφείτε στο Μικροί εναντίον Μεγάλων. Ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια, στο οποίοι οι μικροί προσπαθούν να βγάλουν… νοκ άουτ τους μεγάλους. Με αυτό το επιτραπέζιο θα περάσετε λίγο παραγωγικό και άκρως διασκεδαστικό χρόνο με τα παιδιά σας, φέτος το καλοκαίρι. 

  1. Κρυμμένα αντικείμενα Underground

Είστε λάτρεις του μυστηρίου και του σασπένς; Τότε το επιτραπέζιο που πρέπει να προσθέσετε στη βαλίτσα με τις αποσκευές σας είναι το Κρυμμένα αντικείμενα Underground. Το παιχνίδι απαιτεί παρατηρητικότητα και οι πιο γρήγοροι είναι αυτοί που λύνουν το μυστήριο και εντοπίζουν κάθε φορά τα κρυμμένα αντικείμενα. Ιδανική επιλογή για παρέες ή και οικογένειες. 

  1. Παντομίμα 

Πόσο καλοί είστε στη παντομίμα; Φέτος το καλοκαίρι είναι μια καλή ευκαιρία να το αποδείξετε και φυσικά να γίνετε καλύτεροι. Το επιτραπέζιο Παντομίμα θα σας βοηθήσει να απολαύσετε μερικές ξεκαρδιστικές στιγμές απόλυτης διασκέδασης. Προσπαθήστε να μαντέψετε τι θέλει να σας πει ο άλλος και γελάστε με την ψυχή σας!

  1. Cluedo Escape

Το Cluedo είναι ένα από τα πιο γνωστά επιτραπέζια παιχνίδια μυστηρίου, και όχι άδικα. Φέτος το καλοκαίρι αξίζει να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας με το Cluedo Escape το οποίο σας προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία απόδρασης που δεν πρέπει να χάσετε. Απολαύστε το με συγγενείς ή φίλους και λύστε τα μυστήρια που εμφανίζονται μπροστά σας, συλλέγοντας στοιχεία. 

  1. Ναι ή Όχι

Ένα ακόμη επιτραπέζιο για μικρούς και μεγάλους είναι το Ναι ή Όχι. Οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε μια σειρά από απλές ερωτήσεις και η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο. Στόχος είναι να προσπαθήσετε να παραπλανήσετε τον αντίπαλό σας και ακόμη και εάν δεν το καταφέρετε, το σίγουρο είναι πως θα γελάσετε μέχρι δακρύων. 

Στο BlablaToys.gr θα ανακαλύψετε δεκάδες άλλα επιτραπέζια για μικρούς και μεγάλους που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες, για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στα γούστα σας και δεν πρέπει να απουσιάζουν από τη συλλογή σας φέτος το καλοκαίρι.