Φθηνοί προορισμοί στην Ελλάδα για φέτος το καλοκαίρι

0
9034

Σίγουρα οι καιροί άλλαξαν έτσι οφείλουμε και εμείς. Μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε πολλές περικοπές αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να χάσουμε και κάτι από τη μαγεία. Διακοπές σημαίνει να είσαι με αυτούς που θες και αγαπάς ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα κοιμάσαι σε σκηνή… δίπλα στη θάλασσα!

Είτε θες να κάνεις κάμπινγκ οργανωμένο ή μη είτε να νοικιάσεις ένα φτηνό δωμάτιο οι παρακάτω προορισμοί είναι ιδανικοί!

Ικαρία

Ένα νησί βγαλμένο από τους μύθους, που έχει συνυφανθεί πέρα από τον Ίκαρο και τον Δαίδαλο, με τη μακροζωία των κατοίκων του. Αυτό που σίγουρα περιμένει τους ταξιδιώτες του είναι πανέμορφα καταγάλανα νερά… σαν από παραμύθι. Πιο όμορφες θεωρούνται το Λιβάδι, η Μεσακτή, η παραλία Άρη και φυσικά οι Σεϋχέλλες. Ωστόσο στο νησί δεν θα μείνεις μόνο εκεί, εξερευνήστε το φαράγγι του Χάλαρη, τα αρχαία του Να, το κάστρο στο Δράκανο και φυσικά τις ιαματικές πηγές.

ftines-diakopes-ikaria

Ιθάκη

Το νησί του πολύτροπου Οδυσσέα, μια ανάσα από την Κεφαλονιά εκτός από πολύ φτηνά δωμάτια έχει να μας προσφέρει και μοναδικά τοπία, βγαλμένα από τους πιο ωραίους μύθους. Οι παραλίες της Ιθάκης εξαπλώνονται περίγυρα με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι σκάφος για να τις δεις όλες. Αυτό που θα σας εντυπωσιάσει σίγουρα είναι το πράσινο που φτάνει μέχρι κάτω τις ακτές. Όσο για τα υπόλοιπα δεν χρειάζεστε πολλά, άνετα παπουτσάκια, μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι και όση ώρα θέλετε μπροστά σας.

Φτηνες διακοπές στην Ιθάκη

Σκύρος

Οι Σποράδες όπως καταλαβαίνετε έχουν την τιμητική τους. Το πανέμορφο νησί της Σκύρου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτά των Κυκλάδων , αφού διαθέτει μερικά από τα πιο γαλανά νερά της Ελλάδας. Οι παραλίες του είναι μαγευτικές και ιδανικές για να σας χαλαρώσουν και να σας ηρεμήσουν από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Πολλά από αυτά που έχετε προγραμματίσει να κάνετε θα σας βγουν αρκετά οικονομικά το ίδιο και τα αεροπορικά εισιτήρια.

Οικονομικες διακοπες στη Σκύρο

Λευκάδα

Το πανέμορφο νησί των Επτανήσων είναι όνειρο πολλών και γιατί όχι άλλωστε αφού αποτελεί μια ιδανική φθηνή λύση κοντά σχετικά στην Αθήνα. Προσεγγίζεται πολύ εύκολα και οικονομικά με κτελ όπως και με αυτοκίνητο, ενώ όσο αφορά τη μετακίνησή σας στο νησί μπορείτε να νοικιάσετε και ποδήλατο για κοντινές αποστάσεις. Δεν χρειάζεται φυσικά να μιλήσω για τις υπέροχες παραλίες της με τα γαλανά νερά και τη χρυσή άμμο ούτε και για το παραδεισένιο τοπίο αφού είναι πλέον παγκοσμίως γνωστά. Οικονομικές λύσεις θα βρείτε σε όλο το νησί, γι αυτό ενημερωθείτε.

φθηνες διακοπες στη Λευκαδα

Μην πτοηθείτε, οργανώστε και φέτος τις διακοπές σας απλώς λίγο πιο προσεκτικά. Και μην ξεχνάτε σημασία δεν έχει που πας αλλά με ποιον.
Καλές Διακοπές!