Τα καλύτερα αντηλιακά μαλλιών για φέτος το καλοκαίρι

3
4321

Η Άνοιξη είναι πλέον γεγονός και σε λίγο καιρό πολλές από εσάς θα ξεχυθείτε στις παραλίες για τα πρώτα σας μπάνια, σίγουρα έχετε προμηθευτεί το κατάλληλο αντηλιακό προσώπου και σώματος τι γίνεται όμως με το αντηλιακό μαλλιών;

Πολλές κοπέλες λίγο πριν ξεκινήσουν τις βουτιές τους φροντίζουν να επισκεφτούν τον κομμωτή τους για να διώξουν την επίμονη ψαλίδα, τις άγριες άκρες και βεβαίως να ανανεώσουν το χρώμα των μαλλιών τους. Με λύπη όμως ανακαλύπτουν λίγο καιρό αργότερα ότι τα μαλλιά τους έχουν γυρίσει στην ίδια ακριβώς κατάσταση και ο λόγος;

Φυσικά το αλάτι της θάλασσας και ο ήλιος.

Όσο καλά και να περιποιείστε τα μαλλιά σας ποτέ δεν πρέπει να ξεκινήσετε να πάτε στην παραλία (βασικά ακόμα και στην πόλη) χωρίς πρώτα να έχετε τοποθετήσει το ιδανικό αντηλιακό μαλλιών που θα προστατέψει τόσο το χρώμα όσο και την υφή των μαλλιών σας.

Στην αγορά υπάρχουν διάφορες μάρκες που διαθέτουν αντηλιακά για τα μαλλιά, άλλες ξεχειλίζουν από υπέροχα αρώματα άλλες πάλι δίνουν βάση πέρα από την υφή και στο χρώμα των μαλλιών σας. Αφιερώστε μερικά λεπτά και βρείτε παρακάτω το ιδανικό αντηλιακό για εσάς.

Αντηλιακό Μαλλιών Apivita

Αντηλιακό Μαλλιών Apivita

Αντηλιακό Μαλλιών Korres

Αντηλιακό Μαλλιών Korres

Αντηλιακό Μαλλιών Carroten

Αντηλιακό Μαλλιών Carroten

Αντηλιακό Μαλλιών Schwarzkopf

Αντηλιακό Μαλλιών Schwarzkopf

Αντηλιακό Μαλλιών Kerastase

Αντηλιακό Μαλλιών Kerastase

Να θυμάστε πως το αντηλιακό για τα μαλλιά σας είναι εξίσου απαραίτητο και χρήσιμο όσο και το αντηλιακό για το σώμα και το πρόσωπο σας. Επενδύστε σε ένα ανάλογο προϊόν φέτος το καλοκαίρι και θα δείτε πως δεν θα βγείτε χαμένες.

Χρησιμοποιείστε το τακτικά όπως το αντηλιακό σώματος σε γενναίες ποσότητες και κάντε τη σύγκριση με προηγούμενα καλοκαίρια, το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει!