Τα ωραιότερα νυφικά για να ζήσεις το παραμύθι σου

0
1522

Μάξι ή μίνι; Με δαντέλα ή μίνιμαλ; Όπως και αν ονειρεύεσαι το νυφικό σου, στον οίκο Maribel θα ανακαλύψεις υπέροχα σχέδια για να δείχνεις μοναδική, όσο και η ομορφότερη ημέρα της ζωής σου.

 

Από το 1964, ο οίκος Maribel κάνει το όνειρο… πραγματικότητα. Κάθε γυναίκα σχεδιάζει αυτή τη μαγική στιγμή από παιδί, θέλει να μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι, να δείχνει ακόμα πιο όμορφη στα μάτια του συντρόφου της και να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους της. Αυτή είναι και η πηγή έμπνευσης του οίκου Maribel που παντρεύει το vintage ύφος με το ρομαντισμό, το μοντέρνο στυλ και την απαράμιλλη φινέτσα, προτείνοντας υπέροχα σχέδια.

Νυφικά

Προτεραιότητα φυσικά εκτός από τη μοναδικότητα των σχεδίων, είναι και η υψηλή ποιότητα των υφασμάτων, άλλωστε το νυφικό θα πρέπει να εφαρμόζει άψογα, να αναδεικνύει τη σιλουέτα και να παραμείνει τέλειο όλο το βράδυ. Γι’ αυτό και η εταιρία συνεργάζεται με τα πιο καταξιωμένα bridal ονόματα όπως Rosa Clara, St. Patrick, La Sposa, Justin Alexander, Nicole, έτσι ώστε να προσφέρει μια πλούσια ποικιλία σε κάθε μέλλουσα νύφη. Εκτός από νυφικά, μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε ιδιαίτερες μπομπονιέρες γάμου που θα κάνουν το γάμο σας να μείνει αξέχαστος σε όλους.

Είδη Βάπτισης

Αν εκτός από νύφη ετοιμάζεστε να γίνετε νονά, τότε στον οίκο Maribel θα βρεις εντυπωσιακές προτάσεις για αγοράκια και για κοριτσάκια, όποιο και αν είναι το θέμα της βάπτισης που έχετε φανταστεί.

Info: Νοταρά 49, Πειραιάς, τηλ.: 21 0417 3784, www.maribel.gr.