Αντηλιακά προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες

0
1868

Σίγουρα θα έχει τύχει να ακούσετε πάρα πολλές φορές ειδικούς από διάφορους κλάδους της υγείας να μιλούν για τη σημαντικότητα του αντηλιακού καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου καθώς και τα οφέλη τα οποία μας προσφέρει μακροπρόθεσμα, ας είμαστε όμως ειλικρινείς πόσες από εμάς το κάνουν;

Φαντάζομαι ελάχιστες κυρίες μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία και ο λόγος που πολλές από εσάς δεν θέλουν να μπουν σε αυτή τη ρουτίνα είναι διότι τα περισσότερα αντηλιακά προσώπου είναι αρκετά βαριά για το δέρμα και με την καθημερινή χρήση αφήνουν μια αίσθηση λιπαρότητας που συχνά ακολουθείται από ενοχλητικά σπυράκια.

Δεν πρέπει όμως να σας αποτρέπει αυτό διότι κάθε χρόνο όλο και περισσότερα είναι τα αντηλιακά που βγαίνουν και είναι φτιαγμένα με σύνδεση ειδικά για λιπαρά και ευαίσθητα δέρματα όπως και το δικό σας. Ειδικά την Άνοιξη όπου οι περισσότερες από εσάς ξεκινάτε να χρησιμοποιείτε αντηλιακά προσώπου οι επιλογές μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο και μπορούμε εύκολα να επιλέξουμε μέσα από μια μεγάλη γκάμα το ιδανικό αντηλιακό για το πρόσωπό μας.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήσαμε βρήκαμε και σας προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα αντηλιακά της αγοράς ειδικά φτιαγμένα για το πρόσωπο και τις λιπαρές επιδερμίδες.

Shiseido Urban Environment

Αντηλιακό Προσώπου Shiseido

La Roche Posay Fluid Extreme

Αντηλιακό Προσώπου La Roch Posay

Vichy Capital Soleil Dry Touch

Αντηλιακό Προσώπου Vichy

Avène Emulsion

Αντηλιακό Προσώπου Avene

Κορρές αντηλιακό προσώπου με γιαούρτι

Αντηλιακό Προσώπου Korres

Clinique City Block

Αντηλιακό Προσώπου Clinique

Αυτό που πρέπει να θυμάστε ανεξαρτήτως της επιλογής που θα κάνετε είναι ότι τα αντηλιακά προϊόντα προσώπου σε καμιά περίπτωση δεν είναι περιττά αντιθέτως προστατεύουν το δέρμα σας τόσο από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες και τα δυσάρεστα αποτελέσματά τους όσο και από μικρότερα προβλήματα όπως οι πανάδες και η πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Χρησιμοποιείστε τον ιδανικό δείκτη προστασίας ανάλογα με τον τύπο δέρματός σας και φροντίστε να το ανανεώνετε τακτικά συνήθως κάθε 2 ώρες. Το αντηλιακό με δείκτη υψηλό δείκτη προστασίας (30 με 50) είναι κατάλληλο για τους περισσότερους τύπους δέρματος.

Αν θέλετε όντως να χαρείτε τον ήλιο και τα οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό μας μην ξεχνάτε ποτέ το αντηλιακό σας!