Μύκονος! Ποιες παραλίες δεν πρέπει να χάσετε!

0
1454
Mykonos Windmills

Η Μύκονος , το νησί των ανέμων όπως είναι αλλιώς γνωστό, βρίσκεται στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων. Είναι από τα πρώτα ελληνικά νησιά που αναπτύχθηκε τουριστικά. Η νυχτερινή ζωή της Μυκόνου είναι παγκοσμίως γνωστή!

Όμως η Μύκονος δεν είναι γνωστή μόνο για την ζωντανή νυχτερινή ζωή της. Το κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου θα σας μαγέψει όχι μόνο για τα όμορφα και γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια, τους ανεμόμυλους και τα κλασσικά, κυκλαδίτικου στιλ σπιτάκια του αλλά και για τις πεντακάθαρες και μοναδικές σε ομορφιά παραλίες του!

Mykonos

Σαν νησί είναι μικρό και άγονο.Τη θερινή περίοδο το καίει ο ήλιος και το ταράζουν οι άνεμοι! Όμως αυτό δεν το εμποδίζει να έχει από τις πιο όμορφες παραλίες των Κυκλάδων!

Από τις πιο γνωστές παραλίες θεωρείται η παραλία της Ψαρρούς. Αμμουδερή παραλία με καταγάλανα νερά χωρίς κύμα ακόμα και σε μέρες με πολλά μποφόρ σε προκαλεί να απολαύσεις το μπάνιο σου! Έχει έναν αέρα glamour αυτή η παραλία αφού υπάρχει waiting list για μια ξαπλώστρα καθώς και βρεγμένες πετσετούλες για να δροσίζονται οι λουόμενοι!

Ο Πλατύς Γιαλός είναι άλλη μια παραλία κοντά στην παραλία της Ψαρρούς. Μια ατελείωτη χρυσαφένια αμμουδιά με καταγάλανα νερά ιδανική για πιο οικογενειακές καταστάσεις!

Για πιο ξέφρενες και τρελές καταστάσεις ενδείκνυται η παραλία Super Paradise ή αλλιώς Πλιντρί , γνωστή για τα parties, τα beach bar και για τα clubs! Η παραλία αποτελεί πόλο έλξης των VIP!

Άλλες πανέμορφες και εξίσου γνωστές παραλίες είναι το Καλό Λιβάδι, η παραλία της Ελιάς, το Paradise, η Παράγκα.

Για όσους αγαπάνε τα θαλάσσια σπορ, όπως το windsurf και τις καταδύσεις, ιδανικές παραλίες είναι η παραλία της Φτελιάς, η παραλία της Αγ. Άννας Καλαφάτης,η παραλία του Κόρφου, η παραλία της Μεγάλης Άμμου και η μαγευτική παραλία του Αγ. Σώστη!

Mykonos-Kalo Livadi

Για τους πιο ρομαντικούς επισκέπτες, η παραλία Κάπαρη θα σας καθηλώσει με το μοναδικό ηλιοβασίλεμα έχοντας θέα το νησί της Δήλου!

Καταλαβαίνετε ότι η Μύκονος μπορεί να συνδυάσει ήρεμες αλλά και ξέφρενες διακοπές!

Ένα νησί που θα ξυπνήσει όλες σας τις αισθήσεις ,σας περιμένει να το ανακαλύψετε!