Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η προσοχή κάθε γυναίκας στρέφεται σχεδόν αποκλειστικά στην περιποίηση των μαλλιών της.
Μετά από έναν ιδιαίτερα κρύο χειμώνα τα μαλλιά ξεραίνονται αισθητά με αποτέλεσμα να αποκτούν εύκολα ψαλίδα και να φριζάρουν, πράγμα πολύ κακό τόσο για την τρίχα όσο και την εμφάνισή μας.


Εδώ έρχεται να προστεθεί η γνωστή σε όλους μας Elvive. Η νέα της σειρά με όνομα Extraordinary Oil περιέχει μια σειρά προϊόντων όπως σαμπουάν, conditioner, λάδι για τα μαλλιά και μάσκα θρέψης με τα πιο εμπλουτισμένα συστατικά για φροντίδα και ενυδάτωση.

Η καινούργια μάσκα ελαίου Elvive extraordinary oil υπόσχεται πραγματικά θαύματα με τη νέα της σύνθεση και είμαι σίγουρη ότι θα την λατρέψετε τόσο εσείς όσο και τα μαλλιά σας.

Κάθε συσκευασία της σειράς εμπεριέχει 6 πολύτιμα έλαια λουλουδιών που προσφέρουν μοναδική θρέψη, ενδυνάμωση και φροντίδα σε βάθος.

Αν θέλεις και εσύ να δοκιμάσεις τη νέα σειρά της Elvive πάρε μέρος στη μεγάλη κλήρωση για να κερδίσεις δωρεάν δείγματα της νέας μάσκας ελαίου Elvive extraordinary oil και να δώσεις μια και καλή λύση στο πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί.

Μην ξεχνάτε πως το καλοκαιριού πλησιάζει και όλες μας θέλουμε να δείχνουμε όσο πιο όμορφες και λαμπερές γίνεται, εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και δείτε την αλλαγή στα ξηρά και ταλαιπωρημένα σας μαλλιά όσο ακόμα έχετε χρόνο.