Φωτογραφικές μηχανές για τις καλοκαιρινές διακοπές

0
2691

Οι καλοκαιρινές διακοπές, όπου και αν είναι αυτές, μας δίνουν την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να περάσουμε ξέγνοιαστες στιγμές με τους αγαπημένους μας. Τι λείπει όμως από αυτό το σκηνικό;

Μια φωτογραφική μηχανή που θα απαθανατίσει το πρώτο μπάνιο του παιδιού σας, τις πρώτες εναλλακτικές διακοπές σας, το κύμα που σκάει στα πόδια σας και ίσως τα φαγητά στο ταβερνάκι δίπλα στο κύμα!

Ότι και να είναι αυτό που θέλετε να κρατήσετε στη μνήμη σας, μπορεί να σας το «αιχμαλωτίσει» μια ανάλογη για την περίσταση φωτογραφική μηχανή.

Με την Nikon Coolpix S32 λοιπόν μπορείτε να τραβήξετε τις πρώτες σας φωτογραφίες κάτω από το νερό αφού είναι αδιάβροχη στα 10 μέτρα έως και 60 λεπτά ενώ ζυγίζει μόνο 175 g. Θα εντυπωσιαστείτε με το αποτέλεσμα και αυτό χάρις στην τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών (Ηλεκτρονικό VR).

Nikon Coolpix S32

Nikon-Coolpix-S32

Στη συνέχεια μια πολύ καλή επιλογή θα ήταν η φωτογραφική μηχανή Olympus Tough TG-835 και αυτό χάρις της ειδικής κατασκευής της που αντέχει σχεδόν τα πάντα, από ακραίες θερμοκρασίες μέχρι πτώσεις. Αν λοιπόν σκοπεύετε να πάτε για ιστιοπλοΐα, αναρρίχηση, πεζοπορία, αυτή να ξέρετε θα είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

Olympus Tough TG-835Olympus Tough TG-835

Μια μοναδική επιλογή είναι και αυτή της Samsung WB 200F. Μια ειδική φωτογραφική μηχανή της Samsung που διαθέτει WiFi, θύρα USB και HDMI. Ενώ από την άλλη εμπεριέχει διάφορους τρόπους εστίασης όπως Center AF, Multi AF, Tracking AF, Face Detection AF και Touch AF.

Samsung WB 200F

Samsung WB 00F

Η εκπληκτική μηχανή Canon Digital IXUS 155 διατίθεται σε ένα φανταχτερό ροζ χρώμα για να δίνει μια άλλη νότα στις κυρίες που θέλουν να την αγοράσουν. Εκτός όμως από το μοναδικό της χρώμα πρέπει να ξέρετε πως έχει 20Mp για εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων, με ελέγχου LiveView και φακο 24mm με οπτικό zoom 20x χωρίς απώλεια της ποιότητας.

Canon Digital IXUS 155

Canon Digital IXUS 155

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χρώματα της υποβρύχιας φωτογραφικής μηχανής Fujifilm FinePix Z 33 WP θα σας αφήσουν με το στόμα ανοικτό. Κίτρινο, πράσινο, μπλε και ροζ είναι μερικά από αυτά. Ιδιαίτερα ελαφριά, μπορεί να βυθιστεί έως και τα 3 μέτρα για να απαθανατίσει το πρώτο μπανάκι του παιδιού σας ακόμα και τα πρώτα του μακροβούτια.

Fujifilm FinePix Z 33 WP

Fujifilm FinePix Z33WP

Μην περιμένετε άλλο, το καλοκαίρι έφτασε και οι εξορμήσεις, οι άδειες και οι αποδράσεις ξεκίνησαν. Εσείς έτσι θα μείνετε;