3+1 κομμάτια που πρέπει να έχει κάθε γυναικεία ντουλάπα

Γυναικεια ντουλάπα χωρίς αυτά, δε γίνεται!

0
1766

Θες να εντυπωσιάσεις στις καλοκαιρινές σου διακοπές ή να κεντρίσεις το ενδιαφέρον της παρέας σου; Εμείς σου βρήκαμε τη λύση και μάλιστα όχι μία αλλά τέσσερις διαφορετικές για να είσαι από το πρωί στην παραλία μέχρι το απόγευμα στον καφέ άνετη και στυλάτη. Αναδείξτε λοιπόν το στυλ σας με:

Το Cant Γυναικείο T-Shirt

Βρήκαμε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα και πρωτότυπα γυναικεία t-shirts για τις απογευματινές σας εξόδους που σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Ένα από αυτά είναι και το Cant Γυναικείο T-Shirt που βγαίνει σε πολλά χρώματα και είσαι ελεύθερη να διαλέξεις το δικό σου. Εμείς σίγουρα γι αυτή την εποχή του χρόνου προτιμάμε τα πολύ έντονα.

Cant Γυναικείο T-Shirt

Την Look Cool Τσάντα Θαλάσσης

Αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου είναι φυσικά και η τσάντα. Είτε αυτή είναι για τη βόλτα σου είτε τη θάλασσα, αυτή λοιπόν η Gampbell Τσάντα Θαλάσσης μάλλον θα σας εντυπωσιάσει. Plus φτιάχνετε από οργανικό βαμβάκι και ανακυκλωμένο polyester.

Cool Τσάντα Θαλάσσης

Την What Color Πετσέτα Θαλάσσης

Για τις εμφανίσεις καθαρά για την παραλία στη συνέχεια εκτός με το μαγιό σας σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον και η πετσέτα που θα πάρετε μαζί σας. Επιλέξτε το μέγεθος που θέλετε και τη στάμπα αφήστε την στους ειδικούς του Mosquito Killers.

What Colour Πετσέτα Θαλάσσης

Το Δικό σου Μοναδικό Σχέδιο

Αν πάλι θες να πρωτοτυπήσεις το MosquitoKillers.gr σου δίνει τη δυνατότητα να στείλεις το δικό σου σχέδιο και να γίνει άμεσα το νέο σου t-shirt (από 100% οικολογικό βαμβάκι) με ψηφιακό τύπωμα φυσικά και ψεκασμό χρώματος απευθείας πάνω στο ύφασμα.

Αναδείξτε το στιλ σας φέτος το καλοκαίρι με ότι και αν επιλέξετε ενώ γελάστε μέχρι δακρύων με τα μοναδικά λογότυπα και σχέδια των υπέροχων t-shirts.