Οικογενειακές Καλοκαιρινές Διακοπές

0
2294

Όσο και να σας έχουν ταλαιπωρήσει οι μικροί μας φίλοι μέσα στον χρόνο που πέρασε σίγουρα δεν σκέφτεστε να φύγετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές χωρίς αυτούς. Μερικές μέρες στην εξοχή και στο νησί σίγουρα θα συσφίξουν τις σχέσεις σας και θα προσδώσουν στο όλο σκηνικό μια αίσθηση ευτυχίας και γαλήνης.

Επειδή όμως οι οικογενειακές διακοπές δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, από το να τις σχεδιάσεις μέχρι και να τις υλοποιήσεις, δείτε τις συμβουλές μας για ξέγνοιαστες (όσο γίνεται) καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά σας.

  • Οι καλύτεροι προορισμοί για αυτές τις διακοπές είναι τα μεγάλα νησιά που προσφέρουν πληθώρα επιλογών σε οικογενειακές εγκαταστάσεις όπως και ιατρεία και πολλά μαγαζιά. Αυτά είναι η Ρόδος, Η Κρήτη, η Μυτιλήνη και η Λευκάδα που μπορεί να προσεγγιστεί εύκολα με το αυτοκίνητο.

Διακοπες με τα παιδια

Σίγουρα παίζει ρόλο η ηλικία των παιδιών σας για το ιδανικό πακέτο, όμως στην ουσία πάνω κάτω τα σημεία που πρέπει να προσέξετε είναι τα ίδια.

  • Καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο που να παρέχει ότι χρειάζεται ένα παιδί κάθε ηλικίας. Αυτά σε ένα ξενοδοχείο μπορεί να είναι το σημείο του ξενοδοχείου, κατά προτίμηση δίπλα στη θάλασσα ή με ειδική δική του πισίνα, παιδικές εγκαταστάσεις στον κήπο όπως παιδότοπο ακόμα και baby-sitting. Στα δωμάτια από την άλλη πρέπει να υπάρχει σίγουρα κουζινάκι για ότι χρειαστεί το παιδί σας μέσα στο βράδυ καθώς και δικό του κρεβατάκι.
  • Μην ξεχνάτε πως οι καλοκαιρινές διακοπές σημαίνουν παιχνίδι, γι αυτό φροντίστε να είστε πλήρως εξοπλισμένοι με κουβαδάκια, ομπρέλες, καρέκλες καθώς και μερικά σνακ για εσάς και τον μικρό σας μπόμπιρα ώστε να μην ξεσηκωθεί η παραλία ούτε και εσείς.

Οικογενειακες διακοπες

Αφιερώστε χρόνο στο παιδάκι σας, παίξτε μαζί του και κολυμπήστε αλλά μην ξεχάσετε και ο ένας τον άλλον.
Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και το μόνο σίγουρο είναι ότι και αυτές οι διακοπές αξέχαστες θα σας μείνουν!