10 μοναδικά t-shirts για το φετινό καλοκαίρι

0
4762

Όσα t-shirts και να έχει κανείς ποτέ δεν είναι αρκετά!  Πάντα αναζητάει το κάτι διαφορετικό, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα αναδείξει το στιλ του. Είναι το μοναδικό ρούχο που ταιριάζει απόλυτα σχεδόν με όλη την γκαρνταρόμπα ενός άνδρα όπως είναι οι φόρμες, τα τζιν και οι βερμούδες του. Στην ουσία είναι μια επένδυση που σίγουρα θα βγάλει τα λεφτά της αφού θα «λιώσει» πάνω σας. Και τώρα δείξτε την απαιτούμενη προσοχή γιατί βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα 10 πιο εκκεντρικά και ιδιαίτερα σχέδια σε ανδρικά t-shirts!

Το ιδανικό t-shirt για να βγεις στο μπαράκι και να χορέψεις μέχρι πρωίας ή απλώς να μιξάρεις πάνω στην κονσόλα ως γνήσιος dj ήρθε για να σε βγάλει από τα συνηθισμένα. Ίσως κατά μία έννοια σου κλείνει και το μάτι, όπως και να το δει κανείς το σίγουρο είναι ένα, είναι τέλειο.

DJ T-Shirt

Μπλουζάκι Dj

Με μια δόση χιούμορ αλλά και ειλικρίνειας το t-shirt με τη ψηφιακή στάμπα της google είναι από τα πολύ αγαπημένα μας. Φορέστε το αν τολμάτε…

Google Back T-Shirt

Ανδρικο T-shirt google

Αυτό το t-shirt είναι σίγουρα για τους λάτρεις των γηπέδων! Μήπως ήρθε η ώρα να μάθουμε κανένα σύστημα;

Court T-Shirt

Κοντομάνικο μπλουζάκι court

Αγαπημένο t-shirt των πολύ προχωρημένων μπαμπάδων. Και γιατί όχι άλλωστε αφού με το 100% οικολογικό βαμβάκι που διαθέτει μπορεί το παιδί σας, και όχι μόνο… να το βρει ιδανικό για μια αγκαλίτσα!

Gun T-Shirt

Μλπουζάκια για μπαμπάδες

Εντάξει απλώς οι δημιουργοί των Mosquito Killer έχουν πιάσει το νόημα…

Girly Finger T-Shirt

T-shirt girly finger

Κλασικό από κάθε άποψη, Πιο basic δεν γίνεται το συγκεκριμένο μπλουζάκι αλλά σίγουρα μπορεί να προσδώσει πολλά ακόμα στο στιλ σας. Και με πολύ επίκαιρο λογότυπο!

Long Road Ανδρικό T-Shirt

mosquitos-t-shirt

Ιδανικό για τον άντρα που κάνει παιχνίδι, γιατί μην ξεχνάμε καλοκαιράκι έχουμε και όσο να πει κανείς οι τουρίστες ξεχειλίζουν από παντού πια, να μην έχεις έναν οδηγό;

Greek Words T-Shirt

Μπλουζάκι greek words

T-shirt με μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων κατάλληλο για τους φίλους του ποδηλάτου και γενικά της παλιάς σχολής.

Old School T-Shirt

Μπλουζάκι old bike

Είσαι φοιτητής; Τότε αυτό το t-shirt είναι για εσένα, αφού όπως όλοι ξέρουμε δεν σου περισσεύουν και πολλά στο τέλος του μήνα…

No Cash T-Shirt

T-shirt no cash

Για τους μηχανόβιους και όχι μόνο προτείνουμε το t-shirt garage! Σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον, απλώς να περιμένετε και πολλές ερωτήσεις.

Garage Ανδρικό T-Shirt

Garage T-shirt

Όποιο και να διαλέξετε να είστε σίγουροι πως θα εντυπωσιάσετε και θα αναδείξετε το στιλ σας με μια απλή πινελιά, αυτή των MosquitoKillers.gr!