Καλοκαίρι 2018: Τα μαγιό που θα φορεθούν φέτος

0
681

Άλλο ένα καλοκαίρι έφτασε και όπως κάθε χρόνο αυτό που απασχολεί ιδίως τις γυναίκες είναι τι μαγιό να αγοράσουν για να βγουν στην παραλία! Μαγιό ολόσωμα ή μπικίνι αποτελούν τα κλασσικά στυλ μαγιό εδώ και χρόνια, ωστόσο αυτά υπόκεινται σε κάποιες αλλαγές που τα διαφοροποιούν και αποτελούν τάσεις για φέτος! Παράλληλα, υπάρχουν και κάποιες άλλες πιο διαφορετικές και πρωτότυπες τάσεις για αυτό το καλοκαίρι!

 

Μαγιό με high waisted bottom 

Τα μαγιό με ψηλόμεσο το κάτω μέρος αποτελούν και φέτος τάση! Τέτοιου είδους μαγιό κολακεύουν κυρίως τις γυναίκες που έχουν περιττά κιλά στην κοιλίτσα, διότι την καλύπτουν. Ακόμα, αυτά τα μαγιό είναι κατάλληλα για τις γυναίκες με καμπύλες.

Ολόσωμα μαγιό με έναν ώμο

Η απόλυτη τάση για αυτήν τη σεζόν. Μια παραλλαγή του κλασσικού ολόσωμου μαγιό που αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τις γυναίκες που λατρεύουν τα ολόσωμα μαγιό!

Μονοκίνι

Ένας ιδιαίτερος τύπος μαγιό που βέβαια προτιμούν πολλές γυναίκες! Αυτό που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως αρνητικό του μονοκίνι είναι το περίεργο μαύρισμα που προκαλεί! Δεν παύει παρόλα αυτά να αποτελεί τάση για αυτό το καλοκαίρι! Είναι ιδανικά για γυναίκες με λεπτή σιλουέτα.

Αθλητικά μαγιό

Ένα είδος μαγιό για τις γυναίκες που είναι λάτρεις του αθλητισμού και ασχολούνται με αθλήματα στο νερό. Προτιμάται από γυναίκες που κάνουν μπάνιο σε πισίνα όπως και από αυτές που έχουν sport look στην καθημερινότητά τους.

 

Μεταλλιζέ μαγιό

Είτε σε ολόσωμα είτε σε μπικίνι τα μεταλλιζέ μαγιό, δηλαδή τα μαγιό στις αποχρώσεις των μετάλλων (χρυσό, ροζ χρυσό, ασημί, μαύρο χρυσό), αποτελούν κύρια επιλογή πολλών γυναικών. Ειδικά, όταν έχεις πετύχει ένα ωραίο και ομοιόμορφο μαύρισμα η εμφάνιση με ένα τέτοιο μαγιό είναι εντυπωσιακή!

Μαγιό από βελούδο

New entry για το φετινό καλοκαίρι αποτελούν τα βελούδινα μαγιό! Σίγουρα αποτελούν μια επιλογή για τις γυναίκες εκείνες που τολμούν να φορέσουν κάτι τόσο ιδιαίτερο και που ακολουθούν πιστά τη μόδα!

Πλεκτά μαγιό

Άλλη μια ιδιαίτερη επιλογή είναι αυτή των πλεκτών μαγιό. Αδιαμφισβήτητα αποτελούν τα πιο κομψά και περίτεχνα μαγιό. Είναι διαθέσιμα στην αγορά σε πολλά χρώματα και το καθένα είναι μοναδικό λόγω του διαφορετικού πλεξίματός του. Τολμήστε το!

Μαγιό με κορδόνια

Αυτά τα μαγιό ενδείκνυνται για αδύνατες γυναίκες χωρίς ιδιαίτερες καμπύλες. Υπάρχουν διαθέσιμα τόσο σε μπικίνι όσο και σε ολόσωμα. Μια ασφαλής επιλογή για όσες θέλουν να αναδείξουν την καλίγραμμη σιλουέτα τους!

Εσύ ακόμα αναρωτιέσαι για το μαγιό που θα αγοράσεις φέτος; Οι επιλογές είναι πολλές! Βρες αυτό που σου ταιριάζει και τόλμησε να κάνεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση στις παραλίες!