Ανακαλύψτε το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος

1
9677
Νεο e-shop ΑΒ Βασιλόπουλος

Οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας σας έχουν κουράσει; Μην ανησυχείτε γιατί πλέον τα πράγματα θα γίνουν λίγο πιο εύκολα για εσάς, με τη βοήθεια των supermarkets AB Βασιλόπουλος.

Μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες τροφίμων στην Ελλάδα, η AB Βασιλόπουλος εγκαινίασε το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημακαι μας περιμένει να το ανακαλύψουμε. Η εταιρία σκεπτόμενη πάντα τον καταναλωτή και την τεράστια ανάγκη που έχει καθημερινά για να εξοικονομεί χρόνο, ξεκίνησε την λειτουργία του νέους της online καταστήματος.

Η νέα αυτή τάση θα λέγαμε, έχει ανθίσει τον τελευταίο χρόνο και παρατηρείται ότι όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που φροντίζουν και κάνουν τα ψώνια της εβδομάδας τους online. Αν πρέπει όμως να εμπιστευτείς κάποιον για τα ψώνια του supermarket σου αυτός πρέπει να είναι ο Βασιλόπουλος, καθώς με την προσήλωσή του στην ποιότητα των προϊόντων, τις ανταγωνιστικές του τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση έχει καταφέρει να μας κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια!

Από την ίδρυσή της εταιρίας ήδη από το 1939 έως και σήμερα που αποτελεί μέλος της διεθνούς οικογένειας Ahold Delhaize, η ΑΒ βρίσκεται σε  συνεχή τροχιά υγιούς ανάπτυξης λειτουργώντας, με περισσότερα από 350 καταστήματα σε όλη τη χώρα, απασχολώντας συνολικά 13.812 εργαζομένους σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του Σεπτεμβρίου του 2016, ενώ διατηρεί την ελληνική της ταυτότητα στηρίζοντας τους ανθρώπους της και την εγχώρια αγορά.

Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών, των συνεργατών και των κοινωνιών που δραστηριοποιείται, η εταιρεία σχεδιάζει πρωτοβουλίες, με γνώμονα την Εταιρική Υπευθυνότητα, η οποία αγκαλιάζει όλες τις δράσεις της, όπως αποτυπώνονται μέσα από τους τρεις πυλώνες, «Άνθρωπος», «Προϊόντα» και «Περιβάλλον».
Στο πλαίσιο αυτό η ΑΒ αναλαμβάνει συστηματικές δράσεις για τους ανθρώπους της και τις τοπικές κοινωνίες («52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα» Πρόγραμμα δωρεάς κοντόληκτων τροφίμων κτλ). Αξίζει να σημειωθεί ότι, το 2015, η ΑΒ διέθεσε συνολικά το ποσό των 1.4 εκ. € βοηθώντας χιλιάδες ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τόσο προβλήματα σίτισης όσο και απρόσμενες δυσκολίες.

Θέλεις λοιπόν να γίνεις και εσύ μέρος αυτής της οικογένειας του AB Βασιλόπουλος και να αγοράζεις ακόμα και από το γραφείο σου τα ψώνια σου εύκολα και γρήγορα;

Τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις ανοίξεις λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ για να λαμβάνεις όλες τις νέες προσφορές και να ψωνίζεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επιπλέον πλεονεκτήματα της εγγραφής σου στο site της AB είναι επίσης:

1) Ο οnline έλεγχος των αποδείξεών σου από τα ΑΒ και κατ’ επέκταση ο έλεγχος των αγορών σου

2) Η συλλογή των πόντων σου, για να ξέρεις πόσους πόντους χρειάζεσαι ακόμα μέχρι την επόμενη 6€ επιταγή έκπτωσης σου.

3) Ειδικά για την περιοχή της Αττικής, η σύνδεση με το site του AB έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα και αυτό είναι η δημιουργία web account, με το οποίο έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις online από το supermarket ΑΒ (Click2Shop) ότι ακριβώς χρειάζεσαι.

Εσύ ακόμη το σκέφτεσαι; 🙂