Κοντινές αποδράσεις για την 28η Οκτωβρίου 2015

0
1015

Μπορεί η 28η Οκτωβρίου να μην δημιουργεί κάποιο τριήμερο φέτος το φθινόπωρο, είμαστε όμως σίγουροι ότι όλοι λίγο πολύ σκέφτεστε να πάρετε μια μικρή αδειούλα για ένα ταξιδάκι είτε κάπου κοντά είτε κάπου μακριά.

Αν ψάχνετε ιδέες για mini αποδράσεις για τις ημέρες της 28ης Οκτωβρίου είτε ακόμα και το Σαββατοκύριακο μετά την εθνική εορτή, μείνετε συντονισμένοι διότι ψάξαμε και μάθαμε για τα πιο όμορφα μέρη που αξίζει να επισκεφτείτε αυτή την περίοδο.

Οι προτάσεις μας για ταξιδάκια εντός και εκτός συνόρων αναλύονται στη συνέχεια:

Αποδράστε στη Ρώμη για την 28η Οκτωβρίου

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για να δείτε την Αιώνια Πόλη έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ. Αυτή την εποχή η πρωτεύουσα της Ιταλίας ντύνεται στα πορτοκαλί και παρασύρει στην μαγεία της και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες της. Αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστή την Ιταλία είναι το γεγονός ότι ολόκληρο το ιστορικό της κέντρο μπορεί να περπατηθεί πολύ άνετα. Μη χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την Ρώμη από κοντά, πάρτε την απόφαση και πραγματοποιήστε αυτό το σύντομο ταξιδάκι.

Ρωμη

Εκδρομή στην Κύπρο για την 28η Οκτωβρίου

Η Κύπρος είναι ο τόπος που φέρει μια πανάρχαια ιστορία από πίσω του, όπως επίσης πολιτισμό και ένα εύκρατο κλίμα. Οι λόγοι πολλοί για να την επισκεφτείτε δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η Αφροδίτη από όλα τα μέρη του κόσμου διάλεξε να μετοικίσει στην Κύπρο. Το όμορφο πάντως με το συγκεκριμένο μέρος είναι ότι προσφέρει πολλά διαφορετικά μέρη για να επισκεφτείς, γνωρίζοντας διαφορετικούς χώρους όπως επίσης και ανθρώπους. Μια δοκιμή θα σας πείσει, μη το σκέφτεστε.

Κυπρος

Φθινόπωρο στη Βουδαπέστη για την 28η Οκτωβρίου

Τώρα που η Ryanair ξεκίνησε πτήσεις προς Βουδαπέστη δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην επισκεφτείτε το στολίδι του Δούναβη. Εκτός από τις υπέροχες βόλτες στο κέντρο της, παρατηρώντας τους εξαίσιους πύργους της μπορείτε να επισκεφτείτε και τα γραφικά παραδουνάβια χωριά της. Δείτε το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα της ζωής σας με φόντο το φαντασμαγορικό κοινοβούλιό της από τα άπειρα σημεία που προσφέρονται στην πόλη. Ανεβείτε και αγναντέψτε από ψηλά την μαγευτική Βουδαπέστη και στη συνέχεια επισκεφτείτε για μια σύντομη ξενάγηση το νησί της Μαργαρίτας.

Βουδαπεστη

Πετάξτε μέχρι τη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου

Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα πιο όμορφο και ρομαντικό από μια εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη. Ακόμα και αν είναι τελείως απρογραμμάτιστη αυτή η απόδραση, είναι σίγουρο ότι θα περάσετε μοναδικά. Πάρτε την απόφαση να ανεβείτε μέχρι την συμπρωτεύουσα και ξεκινήστε την ξενάγησή σας από μια βόλτα στην παραλία που θα συνεχίσει στα μυστικά μονοπάτια της πόλης. Πριν φύγετε μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε το αγαπημένο σας τσουρεκάκι από τον Τερκενλί.

Θεσσαλονίκη

Για προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων για ταξίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη δείτε εδώ!