Οδηγός ανανέωσης κρεβατοκάμαρας

0
2241

Η κρεβατοκάμαρα είναι ο χώρος της χαλάρωσης. Μπορεί να περνάς πολλές ώρες ξαπλωμένη στον καναπέ και βλέποντας τηλεόραση, αλλά όταν θέλεις πραγματικά να ξεκουραστείς, να καθαρίσεις το μυαλό σου και να απομονωθείς, τρέχεις στο… καταφύγιό σου.

Μιας, λοιπόν, και έχουμε μπει ήδη στον Οκτώβριο και όπου να ναι θα κατεβάσεις και τα χειμωνιάτικα, δες πώς θα αλλάξεις λίγο τη διακόσμηση του δωματίου αυτού. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα και να μετρήσεις χιλιόμετρα στα καταστήματα με είδη σπιτιού, αφού οι αλλαγές μπορούν να είναι απλές και ταυτόχρονα… εντυπωσιακές.

Προσοχή, μην ξεχάσεις να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη. Αυτό είναι το βασικότερο όπλο σου.

Τόνισε το λευκό: Ναι, μπορεί να σου θυμίζει κάτι από καλοκαίρι, αλλά φρόντισε τα βασικά αντικείμενα του χώρου να είναι λευκά. Δε χρειάζεται στην προκειμένη περίπτωση να παίξεις με τα χρώματα. Οι τοίχοι και τα έπιπλα ας παραμείνουν ουδέτερα.

Ανανεωση Κρεβατοκαμαρας tips-gia-tin-krebatokamara

Παίξε με τα μοτίβα: Σκέψου ποιο χρώμα θα ήθελες να επικρατεί για φέτος στην κρεβατοκάμαρά σου και βρες τα ανάλογα υφάσματα. Δε χρειάζεται η κουρτίνα, το πάπλωμα και το χαλί να είναι φλοράλ, αφού το μάτι θα κουραστεί σε χρόνο dt! Μπορεί όμως η παπλωματοθήκη να έχει γαλάζια λουλούδια και το χαλάκι να είναι ένα εξίσου απαλό μπλε. So simple!

Διακοσμηση κρεβατοκαμαρας Ανανεωση Κρεβατοκαμαρας

Πόνταρε στο… πλεχτό: Επειδή λόγω καιρού θα ζητάς σιγά σιγά πιο χουχουλιάρικα πράγματα, μην ξεχάσεις την κλασσική χειροποίητη εκρού κουβέρτα της γιαγιάς (ναι αυτή που τυλίγεσαι στον καναπέ) ή μερικά πλεχτά μαξιλάρια. Ζεσταίνουν το χώρο και αυτό είναι μέγα bonus.

Κρεβατοκαμαρα Ανανεωση υπνοδωματιου

Προτίμησε τα μικρά χαλάκια: Δε χρειάζεται να στρώσεις όλο το δωμάτιο (όπως λέγαμε και παλιά), αφού δύο μικρά χαλάκια στο πλάι του κρεβατιού είναι αυτό που χρειάζεσαι. Είναι πολύ της μόδας τα πιο ethnic σχέδια και αν νομίζεις πως ταιριάζουν στο χώρο σου, τόλμησέ τα.

Υπνοδωματιο boho