Ελληνικά eshops με LED προϊόντα

3
1997

Παρατηρώντας εδώ και αρκετά χρόνια την τεχνολογία LED, μπορούμε να πούμε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία ήρθε για να μείνει.

Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα που διαθέτει μια λάμπα led σε σχέση με μια κοινή λάμπα πυρακτώσεως και αυτός είναι ο λόγος που μια πολύ μεγάλη μερίδα του πληθυσμού έχει στραφεί αποκλειστικά και μόνο στην χρήση των LED. Στην εποχή μας μάλιστα, όπου η εξοικονόμηση ενέργειας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά μας, τα προϊόντα LED τείνουν να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο!

Αν λοιπόν είστε και εσείς ένας από τους λίγους που δεν έχουν τεστάρει ακόμα την αποτελεσματικότητα μιας λάμπας led, δεν έχετε παρά να δείτε έμπρακτα τα αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει στον χώρο σας, αγοράζοντας σήμερα κιόλας τις πρώτες σας led λάμπες.

Για να το καταφέρετε αυτό βρήκαμε και σας προτείνουμε τα καλύτερα ελληνικά e-shops με προϊόντα LED!

LeditNow.gr

Αγορές χωρίς πιστωτική σε Ελλάδα και Κύπρο, με δωρεάν αντικαταβολή και αποστολή για παραγγελίες άνω των 150 ευρώ. Μαζί με τα προϊόντα παρέχονται πιστοποιητικά και εγγυήσεις.

MrLed.gr

3 Ευρώ αποστολή σε όλη την Ελλάδα, με αντικαταβολή και χωρίς πιστωτική κάρτα.

LedCosmos.gr

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ και για πληρωμές με πιστωτική κάρτα γίνονται δεκτές έως και 6 άτοκες δόσεις.

LedMania.gr

Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα με δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ. Τα προϊόντα περιέχουν 2 χρόνια εγγύηση.

LedGuru.gr

Δωρεάν μεταφορικά πανελλαδικά για παραγγελίες άνω των 85 ευρώ με ειδικές τιμές για επαγγελματίες. Από το συγκεκριμένο κατάστημα υπάρχει και εξαργύρωση πόντων για να αγοράζετε φθηνότερα κάθε φορά.

Ledgr.gr

Στο συγκεκριμένο κατάστημα θα βρείτε προϊόντα led με έως και 5 χρόνια εγγύηση. Ενώ πέρα από τα κλασικά προϊόντα θα βρείτε και φωτοβολταϊκά και led πτηνοτροφίων.

Ledokosmos.gr

Τα προϊόντα του Ledokosmos.gr αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πληρώσει είτε με αντικαταβολή είτε με κατάθεση σε τράπεζα είτε με πιστωτική κάρτα. Τα έξοδα αποστολής είναι 3 ευρώ για παραγγελίες έως 2 κιλά.

Ledomagazo.gr

Δωρεάν παραγγελίες άνω των 100 ευρώ. Αποστολή με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.

Αντικαταστήστε σήμερα τις κοινές λάμπες σας με led λάμπες και θα μας θυμηθείτε!

Σας υποσχόμαστε ότι θα δείτε διαφορά στον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας από την πρώτη κιόλας φορά!