Τα όργανα γυμναστικής που καίνε λίπος στο σπίτι

0
1500
Οργανα Γυμναστικης

Αν δεν θέλετε να αφήσετε την “ζεστασιά” του σπιτιού σας για να έχετε πραγματικά αποτελέσματα στην προσπάθειά σας να κάψετε λίπος, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω γενικές συμβουλές για τους τρόπους και τα όργανα γυμναστικής που θα σας βοηθήσουν να το καταφέρετε.

Steps

Τα steps μας βοηθούν να ανεβάσουμε παλμούς γρήγορα, να δυναμώσουμε τους γλουτούς, να αυξήσουμε την ισορροπία μας, και να εν τέλει να κάψουμε λίπος. Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε και τα δύο πόδια σας εναλλάξ για το ανέβασμα και το κατέβασμα από το step. Για μεγαλύτερη ένταση και γρηγορότερα αποτελέσματα, μπορείτε να κρατάτε στα χέρια σας δυο βαράκια.

Λάστιχα Γυμναστικής

Τα λάστιχα γυμναστικής μπορούν να έχουν φοβερά αποτελέσματα στην καύση λίπους αφού βοηθούν στην αύξηση της μυικής μας μάζας. Λειτουργούν σαν εναλλακτικά βαρών και προσφέρουν σταδιακά αυξανόμενη αντίσταση που γυμνάζει τον μυ σε όλο του το μήκος.

Διάδρομοι Τρεξίματος

Το τρέξιμο είναι η σίγουρη λύση όταν θέλουμε να κάψουμε θερμίδες και λίπος. Τρέχοντας ακόμη και μισή ώρα την ημέρα έχει άμεσα θετικά αποτελέσματα στην μείωση του ποσοστού λίπους στο σώμα μας. Για το σπίτι σας, διαλέξτε κάποιον μαγνητικό διάδρομο που μπορεί να αναδιπλωθεί και να αποθηκευτεί εύκολα.

Όργανα Κοιλιακών

Τα όργανα γυμναστικής κοιλιακών όπως οι πάγκοι , ρόδες κοιλιακών όπως και κάποιο μαξιλάρι κοιλιακών είναι ιδανικά για όσους θέλουν να κάνουν ολοκληρωμένη γυμναστική στο σπίτι τους. Προσφέρουν προστασία από τραυματισμούς της μέσης, άνεση, και ευκολία. Δώστε προσοχή στην ποιότητα υλικών και συναρμογών, καθώς και στην ευκολία καθαρισμού και αποθήκευσης.

Μπάλες Γυμναστικής

Οι μπάλες γυμναστικής είναι μια πολύ καλή λύση αν έχετε περιορισμένο χώρο στο σπίτι και δε μπορείτε να αποκτήσετε κάποιο άλλο όργανο γυμναστικής.
Με αυτές μπορούμε να κάνουμε μια σειρά από ασκήσεις που στοχεύουν σε διαφορετικές ομάδες μυών, επιτυγχάνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα γράμμωσης και καύσης λίπους. Προσέξτε το μέγεθος της μπάλας καθώς αυτό θα πρέπει να ταιριάζει με τις ανάγκες μας ανάλογα με το σωματικό μας ύψος.