4 είδη χρήσιμων εφαρμογών για το κινητό σας

0
240

Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε σε τέσσερα είδη εφαρμογών που δε θα πρέπει να λείπουν από κανένα κινητό!

1. Παιχνίδια Sudoku

Αρκετά συχνά στην καθημερινότητά μας χρειάζεται να περιμένουμε σε κάποια ουρά όπως για παράδειγμα στην τράπεζα ή σε κάποιον γιατρό χωρίς να ξέρουμε τι να κάνουμε για να περάσει η ώρα γρηγορότερα. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτόν τον χρόνο μέσω των διάφορων παιχνιδιών που στόχο έχουν να σας βοηθήσουν να ακονίσετε το μυαλό αλλά και την παρατηρητικότητά σας. Μια τέτοια κατηγορία παιχνιδιών είναι το Sudoku.

Σε αυτό το παιχνίδι στόχος είναι κάθε αριθμός να εμφανίζεται μία μόνο φορά σε κάθε γραμμή και κάθε στήλη του πλέγματος. Συνήθως δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να ολοκληρώσετε κάθε επίπεδο.

2. Εφαρμογές με συνταγές μαγειρικής

Είτε μαγειρεύετε μόνο για τον εαυτό σας είτε για ολόκληρη την οικογένεια, πολλές φορές θα έχετε βρεθεί στο αδιέξοδο να μην ξέρετε τι να μαγειρέψετε την επόμενη μέρα. Τη λύση σε αυτό το ζήτημα έρχονται να δώσουν οι διάφορες εφαρμογές με συνταγές μαγειρικής. Συνήθως το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το υλικό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε καθώς και το αν θέλετε μια γλυκιά ή μία αλμυρή συνταγή.

Επίσης, οι εφαρμογές αυτές είναι ένας καλός τρόπος για να γνωρίσετε τα φαγητά άλλων πολιτισμών αλλά και για να δείτε συνδυασμούς υλικών που δεν γνωρίζατε ότι μπορεί να είναι ταιριαστοί.

3. Παιχνίδια στρατηγικής

Μία άλλη κατηγορία παιχνιδιών που δε θα πρέπει να λείπουν από κανένα κινητό είναι τα παιχνίδια στρατηγικής. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα καθώς βάζουν τον παίκτη σε μια κατάσταση όπου θα πρέπει σχηματίσει μια στρατηγική για να βρει τη λύση ενός προβλήματος ή για να ξεφύγει από μία κατάσταση. Ακόμη, πολλές φορές τα παιχνίδια αυτά διαθέτουν λειτουργία για πολλούς παίκτες μέσω του διαδικτύου, που σημαίνει ότι μπορείτε να τα απολαύσετε μαζί με τους φίλους σας.

Ένας άλλος τόπος για να ενισχύσετε τις στρατηγικές σας ικανότητες είναι τα ζωντανά αθλητικά στοιχήματα στην Betsson.gr.  Στην περίπτωση αυτή, ο κάθε χρήστης πρέπει να δημιουργήσει τη δική του στρατηγική προκειμένου να προβλέψει με επιτυχία την έκβαση του κάθε αγώνα.

4.Εφαρμογές αναπαραγωγής ήχου

Είναι γνωστό ότι η μουσική προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους ανθρώπους, ένα από τα βασικότερα είναι ότι έχει τη δύναμη να μας χαλαρώσει και να μας βοηθήσει να διώξουμε το άγχος της καθημερινότητας. Μπορείτε να ακούσετε μουσική σε διάφορες ώρες της ημέρας όπως για παράδειγμα όταν κάνετε τις δουλειές του σπιτιού, όταν εργάζεστε ή όταν προσπαθείτε να κοιμηθείτε το βράδυ.

Στα καταστήματα εφαρμογών θα βρείτε πολλές εφαρμογές αναπαραγωγής ήχου. Πολλές από αυτές διαθέτουν μια ενσωματωμένη βιβλιοθήκη με διάφορα τραγούδια, αλλά τις περισσότερες φορές θα πρέπει εσείς να προσθέσετε την αγαπημένη σας μουσική. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που διαθέτουν οι περισσότερες εφαρμογές είναι η λειτουργία του ραδιοφώνου. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό όπου και αν βρίσκεστε.