Εντυπωσιακές λύσεις σκίασης με περιορισμένο budget για επαγγελματικούς χώρους

0
557

Θα λέγαμε ότι βρισκόμαστε στην πλεονεκτική θέση του να κατοικοεδρεύουμε σε μία χώρα, στην οποία ο ήλιος είναι διάχυτος το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Πόσο μάλλον κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους οι υψηλές θερμοκρασίες και η ζέστη πλέον κατακλύζει σύσσωμη την ατμόσφαιρα.

Κάπως έτσι προκύπτει και η αλλεπάλληλη ζήτηση εξοπλισμού σκίασης σε επαγγελματικούς εξωτερικούς χώρους, που τα τελευταία χρόνια φαίνεται όλο και να επέρχεται σε άνοδο.
Τα συστήματα σκίασης υπαίθριων χώρων ποικίλλουν ως προς το είδος τους με το κάθε ένα από αυτά να έχει να προσδώσει μοναδικά οφέλη.

Έτσι, λοιπόν, μπορείτε παρακάτω εύκολα και γρήγορα να ενημερωθείτε αναφορικά με μερικά από τα πιο πρακτικά είδη σκίασης, που συνδυάζουν τόσο ποιότητα όσο και χαμηλή τιμή, προκειμένου να κάνετε την πιο ευάρμοστη επιλογή, χαρίζοντας άνεση και προστασία σ’ εσάς και στους πελάτες σας.

Δίχτυα Παραλλαγής

Τα δίχτυα παραλλαγής συνιστούν ιδανική διέξοδο από τον καύσωνα και ειδικά για έναν επαγγελματικό εξωτερικό χώρο. Μπορείτε να τα έχετε στη διάθεσή σας σε πληθώρα χρωμάτων. Το καλύτερο δε είναι ότι η τοποθέτηση τους στο χώρο είναι εξαιρετικά απλή.
Γι’ αυτό, αν ψάχνετε κάτι εύκολο και καθόλου δαπανηρό για να κοσμήσει τον χώρο σας ανεπιφύλακτα να προτιμήσετε την συγκεκριμένη επιλογή.

Ξύλινα Καφασωτά, Πάνελ και Σανίδες Πέργολας

Θέλετε να δημιουργήσετε έναν παραδεισένιο σκιερό χώρο για την επιχείρησή σας; Τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταφύγετε στην προσθήκη ξύλινων καφασωτών με πυκνό δικτύωμα στον εξωτερικό σας χώρο ή μια σκίαση με πυκνά βαλμένες ξύλινες σανίδες. Τα ξύλινα καφασωτά αλλά και οι σανίδες εμποτισμένης ξυλείας ενδείκνυνται ασυζητητί, εάν στοχεύετε σε κάτι πέρα για πέρα ανθεκτικό, διαχρονικό ικανό να καλύψει τα πλέον αυστηρά αισθητικά στάνταρ.

Εξωτερικές Περσίδες – Στόρια

Δίχως αμφιβολία, οι εξωτερικές περσίδες αποτελούν τον καταλληλότερο και παράλληλα τον πιο συνηθισμένο εξοπλισμό, προκειμένου να διακοσμηθεί ένας εξωτερικός χώρος που απαιτεί την ανάγκη σκίασης. Πέρα από το γεγονός ότι η τιμή τους είναι μηδαμινή και ότι η εγκατάστασή τους πραγματοποιείται σε ελάχιστο χρόνο, οι περσίδες και τα στόρια από ξύλο ή μπαμπού έχουν τη δυνατότητα να ελαχιστοποιήσουν την ακτινοβολία του ήλιου σε ένα αρκετά σημαντικό ποσοστό. Μια δοκιμή σίγουρα θα σας πείσει!

Ηλιόπανα – Δίχτυα σκίασης HDPE

Άλλος ένας θεμελιώδης τρόπος για αποδοτική προφύλαξη από την ηλιακή ακτινοβολία της θερινής περιόδου αλλά και από τα αδιάκριτα βλέμματα είναι τα ηλιόπανα, σχεδιασμένα από πολυαιθυλένιο υψίστης ποιότητας (HDPE). Διατίθενται σε εύρος αποχρώσεων και υπόσχονται ανεκτικότητα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.  Πρόκειται για ένα πάμφθηνο υλικό αν το πάρετε ρολλό ή σε άραφτα κομμάτια που κοστολογούνται με το τετραγωνικό αλλά μπορεί και να ραφτεί στα μέτρα σας για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές σε χώρους ψηλών απαιτήσεων!

Ρολλά Καλαμωτών

Για το κλείσιμο του παρόντος άρθρου, αφήσαμε την πιο κλασική και διαχρονική επιλογή υλικού, αυτή της καλαμωτής. Από τα παραδοσιακά ποταμίσια καλάμια, μέχρι μπαμπού εισαγωγής αλλά και hi end  καλαμωτές από PVC υψηλής αντοχής και απόλυτης κάλυψης, η καλαμωτή είναι εδώ και δεκαετίες η πρώτη μας επιλογή για εύκολη, γρήγορη και οικονομική σκίαση σε κάθε ιδιωτικό και επαγγελματικό εξωτερικό χώρο.

Αν σκοπεύετε να επενδύσετε στην αποτελεσματική σκίαση του επαγγελματικού σας χώρου, σας προτείνουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα Ecoshadow.gr, στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στα διαθέσιμα είδη σκίασης, αλλά και συμβουλευτείτε τη γνώμη τους, σε περίπτωση που δεν έχετε αποφασίσει τι ακριβώς να διαλέξετε, ώστε να καλύψετε τις ανάγκες σας στο μέγιστο, εξοπλίζοντας τον χώρο σας.
Διαθέτει δε ειδικές τιμές αποκλειστικά για επαγγελματίες!