3 videos για να δένεις εύκολα το φουλάρι σου

1
1245
Τροποι για να δεσεις το φουλαρι

Μιας που έπεσαν κάπως οι θερμοκρασίες και ο χειμώνας είναι προ των πυλών είναι μια καλή ευκαιρία για να δούμε νέους και μοντέρνους τρόπους να δένουμε είτε το φουλάρι μας είτε το κασκόλ μας.

Οι τρόποι που δένατε μέχρι τώρα το φουλάρι σας είναι πλέον χιλιοφορεμένοι, πολύ κλασικοί και μερικοί κάπως μπερδεμένοι, με αποτέλεσμα να καταλήγετε όλο στα ίδια και στα ίδια δεσίματα.

Εμείς όμως βρήκαμε και σας προτείνουμε να δείτε τα σύντομα videos από τον διάσημο οίκο Burberry που σίγουρα θα φέρουν την νέα και στιλάτη τάση και στην Ελλάδα.

Στα νέα videos του οίκου για την χειμερινή κολεξιόν 2015-2016 μπορείτε να δείτε τους 3 καλύτερους τρόπους για να δέσετε το φουλάρι σας φέτος τον χειμώνα.

Ένα απλό και λίγο πιο γνωστό κόλπο είναι αυτό που τυλίγεις το φουλάρι γύρω από τον λαιμό σου και στη συνέχεια αφήνεις ένα μικρό τριγωνικό κομμάτι στο μπροστινό σημείο ώστε να κάνεις τη διαφορά.

Για ένα πιο ροκ και μοντέρνο αποτέλεσμα δέστε το φουλάρι στον λαιμό σας και στη συνέχεια κάντε ένα φιόγκο από τη μία πλευρά. Αν μάλιστα συνδυάσετε το συγκεκριμένο δέσιμο και με ένα δερμάτινο το ντύσιμό σας θα απογειωθεί.

Ένας ακόμα πρωτότυπος τρόπος για να δέσεις το φουλάρι σου (αν δεν κάνει πολύ κρύο) είναι το στιλ της γραβάτας. Στην ουσία δένεις το φουλάρι σου πιο χαμηλά και το αφήνεις πάνω από το παλτό σου. Ιδανικό δέσιμο για ένα bohemian στιλ.

Ότι και αν επιλέξετε για σήμερα είμαι σίγουρη πως θα είστε εκθαμβωτικές.