Αεροπορικά Εισιτήρια με 69$ από ΗΠΑ προς Ευρώπη

Έρχονται τα οικονομικά υπερατλαντικά ταξίδια!

0
642
norwegian-image

Το όνειρο πολλών ταξιδιωτών,να πηγαινοέρχονται ΗΠΑ- Ευρώπη με πτήσεις χαμηλού κόστους,ίσως γίνει πραγματικότητα. Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO της Norwegian Air η εταιρεία θα ξεκινήσει την πώληση εισιτηρίων από ΗΠΑ προς Ευρώπη με 69$ μέσα στο 2017.

787-Norwegian-Air-Shuttle1

Για όσους αναρωτιέστε ποια είναι αυτή η αεροπορική εταιρία που πήρε την απόφαση για ανακοινώσει κάτι τόσο πρωτοποριακό η Norwegian Air Shuttle, γνωστή και ως Norwegian, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στις Σκανδιναβικές χώρες. Προσφέρει αρκετά δρομολόγια σε πτήσεις μεταξύ των Σκανδιναβικών χωρών, όμως έχει πιο σπάνια δρομολόγια σε διεθνείς προορισμούς.

Η Norwegian Air Shuttle ASA ελπίζει να πουλήσει εισιτήρια απλής διαδρομής στην Ευρώπη για $69 μέσα στο 2017 από εταιρείες που πετούν από τα αεροδρόμια των ΗΠΑ προς ευρωπαϊκούς προορισμούς και που έχουν χαμηλούς φόρους.

Η Norwegian εξετάζει να γίνονται πτήσεις προς Εδιμβούργο και Μπέργκεν, και από τα αεροδρόμια των ΗΠΑ που έχουν μικρή ή καθόλου διεθνή κίνηση σήμερα, όπως το Westchester County Airport της Νέας Υόρκης και το Connecticut’s Bradley International Airport.

norwegian-expands

Μια μέση τιμή σε αυτά τα δρομολόγια είναι πιθανό να είναι περίπου στα $ 300 μετ’επιστροφής, τιμή χαμηλότερη σε σύγκριση με πολλά από τα εισιτήρια της Norwegian που υπάρχουν σήμερα και είναι πάνω από $ 500. Η Norwegian γενικά σκοπεύει να μειώσει τις τιμές στα εισιτήρια της.

Και ενώ αεροπορικές εταιρείες, όπως η Deutsche Lufthansa AG κάνουν εκατοντάδες δρομολόγια μέσω ανταπόκρισης, η Norwegian έχει ως στόχο να κάνει απευθείας πτήσεις σε μικρές πόλεις πέρα ​​από τον Ατλαντικό.
Ο στόλος της Norwegian αριθμεί 100 αεροσκάφη 737 MAX από την Boeing Co και αναμένεται να προσθέσει άλλα πέντε το 2017. Αυτά τα αεροσκάφη είναι εξοπλισμένα για να διασχίσουν τον Ατλαντικό, αλλά είναι μικρότερα.

Οι αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές θα πρέπει να συμφωνήσουν για τη δημιουργία τελωνειακών σταθμών σε περιφερειακά αεροδρόμια των ΗΠΑ που να διαχειρίζονται τη διεθνή κυκλοφορία.

Η Norwegian δεν είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία στην αγορά που παρέχει φθηνά εισιτήρια σε υπερατλαντικά ταξίδια. Η Wow Air της Ισλανδίας, πρότεινε πρόσφατα οι ναύλοι για απλή μετάβαση μεταξύ Βοστώνης και Παρισιού να είναι $ 99. Επίσης, η θυγατρική της Lufthansa, η Eurowings έχει αρχίσει φτηνές πτήσεις μεγάλων αποστάσεων.

Σε αναμονή λοιπόν των εξελίξεων. Πάντως όλος αυτός ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των αεροπορικών εταιριών φέρνει έναν αέρα προοπτικής στον τομέα των πτήσεων και των αεροπορικών ναύλων.

Aν ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, αξίζει να επισκεφθείς το www.airticets365.gr!