Οι καλύτεροι χριστουγεννιάτικοι προορισμοί στην Ευρώπη

0
5622
Χριστούγεννα στη Βιέννη

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς ξεκινούν και σκέφτονται πως θα ήθελαν να περάσουν φέτος τις γιορτές των Χριστουγέννων. Άλλοι θα μείνουν στο σπίτι τους οικογενειακά καλώντας συνάμα φίλους και γνωστούς και άλλοι πάλι θα προτιμήσουν να κάνουν ένα γιορτινό ταξιδάκι.

Η επιλογή του προορισμού είναι μια δύσκολη υπόθεση πια καθώς οι χριστουγεννιάτικες προσφορές δίνουν και παίρνουν τους τελευταίους μήνες. Αν όμως σου δίνεται μια ευκαιρία να ταξιδέψεις για τα Χριστούγεννα γιατί να μην είναι στο εξωτερικό;

Ονειρικές πόλεις, στολισμένοι δρόμοι και νέες κουλτούρες περιμένουν να τα ανακαλύψεις.
Ρίξε μια ματιά στους προτεινόμενους χριστουγεννιάτικους προορισμού μας και επέλεξε αυτόν που θα περάσεις φέτος τις γιορτές με τον αγαπημένο σου.

Χριστούγεννα στο Παρίσι

Φυσικά και η Πόλη του Φωτός δεν μπορεί να λείπει από τις επιλογές σας. Η Γαλλία και πιο συγκεκριμένα το Παρίσι είναι ο ιδανικός προορισμός για τα Χριστούγεννα. Φώτα, κόσμος και πολλά αξιοθέατα είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που κάνουν αυτή την πόλη τόσο ελκυστική την περίοδο των γιορτών. Προσπαθήστε μέσα στα άλλα να μην χάσετε τα φημισμένα ρεβεγιόν που γίνονται στα καμπαρέ καθώς και τις ρομαντικές βαρκάδες στον Σηκουάνα. Και φυσικά βρείτε χρόνο για να απολαύσετε τα μοναδικά αξιοθέατα του Παρισιού!

Χριστούγεννα στο Παρίσι

Χριστούγεννα στην Πράγα

Αν αποφασίσετε να περάσετε τις γιορτές σας στην Πόλη των Χιλίων Πύργων τότε να είστε σίγουροι ότι θα ζήσετε παραμυθένια Χριστούγεννα. Μαγευτικά σκηνικά στήνονται σε ολόκληρη την Πράγα παρασύροντας τους ταξιδιώτες. Επισκεφτείτε τις χριστουγεννιάτικες αγορές και θαυμάστε τη φιλαρμονική του Δήμου στην κεντρική πλατεία της Παλιάς Πόλης που θα σας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή ενώ θα κάνετε συνάμα μια μεγάλη βόλτα στην ατμοσφαιρική και φωτισμένη πόλη.

Δείτε επίσης: Τα 10 καλύτερα αξιοθέατα της Πράγας

Χριστούγεννα στην Πράγα

Χριστούγεννα στη Βιέννη

Ο πιο κλασικός χριστουγεννιάτικος προορισμός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την αριστοκρατική Βιέννη. Η πόλη αυτή είναι ένας από τους πιο αυθεντικούς χριστουγεννιάτικους προορισμούς που μπορεί να σας ταξιδέψει στο βιεννέζικο βαλς και την καλή τέχνη. Μη χάσετε την ευκαιρία να την επισκεφτείτε φέτος τις γιορτές και δεν θα χάσετε. Ντυθείτε καλά και ψάξτε στην πόλη για τα χριστουγεννιάτικα δρώμενα, θα σας εντυπωσιάσουν.

Χριστούγεννα στη Βιέννη

Χριστούγεννα στη Βουδαπέστη

Η Βουδαπέστη ή αλλιώς το Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται, είναι ένας από τους πιο παρεξηγημένους προορισμούς και συνάμα ο πιο αξιόλογος. Την περίοδο των Χριστουγέννων ξεπροβάλλουν από παντού μικρές χριστουγεννιάτικες αγορές όπου μπορεί ο καθένας να καθίσει και να απολαύσει το εξαιρετικό κόκκινο κρασί των ντόπιων καθώς και τους τοπικούς μεζέδες ενώ στη συνέχεια θα δοκιμάσει και μερικά από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα γλυκά που έχει γευτεί ποτέ του. Από την άλλη μεριά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Βουδαπέστη φημίζεται για τα μοναδικά spa της και μπορεί απλόχερα να σας προσφέρει μερικές ημέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.
Δείτε τις οργανωμένες εκδρομές του Joy Tours για τη Βουδαπέστη και δε θα χάσετε!

Χριστούγεννα στη Βουδαπέστη

Όποιον προορισμό και αν επιλέξετε είμαστε σίγουροι ότι θα περάσετε υπέροχα.