Τεχνοτροπίες με μοτίβα σε τοίχους και έπιπλα

0
10470

Όλες οι τεχνοτροπίες είναι πραγματικά υπέροχες, μερικές όμως είναι πραγματικά μοναδικές και ο λόγος είναι τα περίπλοκα και ιδιόμορφα σχέδια που μπορούμε να προσδώσουμε.

Αν δεν γνωρίζετε τα stencils ήρθε η ώρα να τα μάθετε. Είναι κομμάτια από πλαστική μεμβράνη είτε ακόμα και πλαστικοποιημένο χαρτί που έχει επάνω διάφορα σχέδια και μοτίβα. Αν δεν βρείτε στο εμπόριο μπορείτε πολύ εύκολα με χαρτόνι, μεμβράνη, κοπίδι και πολύ φαντασία να δημιουργήσετε το δικό σας έργο τέχνης.

Με αυτόν τον τρόπο και ενώ έχετε επιλέξει το μοτίβο και την χρωματική παλέτα μπορείτε να συνεχίσετε δημιουργώντας εκπληκτικά σχέδια τόσο στον τοίχο σας όπως και στα έπιπλά σας γεμίζοντας απλά τα κενά του σχεδίου σας. Αν μάλιστα θέλετε να επεκτείνετε το καλλιτεχνικό σας έργο μπορείτε με το κατάλληλο χρώμα να δημιουργήσετε και σχέδια πάνω σε γυαλί και ύφασμα.

Τεχνοτροπίες

Στερεώστε προσεκτικά την μεμβράνη πάνω στο σημείο που θέλετε να αλλάξετε και με ελάχιστο χρώμα για να μην στάξει περνάμε απαλά είτε το σφουγγάρι είτε το πινέλο από πάνω. Μην διστάσετε να κάνατε πολλά σχέδια μαζί είτε ακόμα και ένα ώστε να δώσετε άλλο ύφος και χαρακτήρα στο αντικείμενό σας. Φροντίστε να είναι συμμετρικό το χαρτί για να αποτυπωθεί καλύτερα το σχέδιο ενώ στη συνέχεια το ξεκολλάτε με προσοχή.

Τεχνοτροπίες σε έπιπλα

Αν πάλι προτιμάτε κάτι πιο εύκολο επιλέξτε τα ρολά τεχνοτροπίας. Σίγουρα θα βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία και σε πολύ καλές τιμές.

Δημιουργήστε μοναδικά σχέδια σε ότι αντικείμενο επιθυμείτε είτε με σπρέι είτε με χρώματα πλαστικά. Ανανεώστε τον χώρο σας εύκολα γρήγορα και απλά κάνοντας απλώς μια διαφορετική πινελιά. Πειραματιστείτε και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ανταμείψει. Το κατάλληλο σχέδιο μαζί με το ιδανικό αντικείμενο μπορεί να προσδώσει στον χώρο σας μια μοναδική πινελιά που θα το συζητάνε για πολλά χρόνια όποιοι το δούνε.

Τεχνοτροπίες σε τοίχο

Δοκιμάστε να φτιάξετε κάδρα, να αλλάξετε έπιπλα, να μεταποιήσετε ρούχα και λευκά είδη καθώς και να βάψετε τον τοίχο σας με μοναδικό κριτήριο την φαντασία σας και το μεράκι σας.
Ότι και να κάνετε καλή σας επιτυχία!

Για περισσότερες τεχνοτροπίες διαβάστε το άρθρο: Ιδέες για τεχνοτροπίες βαψίματος σε τοίχους