Τα αναλώσιμα που χρειάζονται τα περισσότερα σύγχρονα ιατρεία

0
690

Είναι γεγονός πως τα περισσότερα σύγχρονα ιατρεία χρειάζονται μια γκάμα ιατρικών αναλώσιμων, τα οποία πρέπει να ανανεώνουν συχνά. Καρδιολόγοι, μικροβιολόγοι, παθολόγοι, χειρούργοι και γενικότερα γιατροί πάσης ειδικότητας χρειάζονται κάποια κοινά ιατρικά αναλώσιμα ώστε να εξοπλίσουν το ιατρείο τους κατάλληλα.

Παρακάτω παρουσιάζονται μερικά από αυτά:

  1. Εξεταστικά ρολά
    Κάθε γιατρός χρειάζεται εξεταστικό ρολό για το εξεταστικό κρεβάτι του ιατρείου του για αντιμικροβιακή σκοπιμότητα. Κάθε φορά που θα εξετάζει διαφορετικό ασθενή θα πρέπει να το ανανεώνει για λόγους υγιεινής αλλά και για να παραμένει το εξεταστικό κρεβάτι του αναλλοίωτο.
  2. Εξεταστικά Γάντια
    Τα εξεταστικά γάντια πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των χεριών όλων των ιατρών, ώστε να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και να μη μεταδίδονται εύκολα τα διάφορα μικρόβια.
  3. Σύριγγες – Βελόνες
    Οι σύριγγες και οι βελόνες είναι βασικά ιατρικά “εργαλεία” για σχεδόν όλες τις ειδικότητες. Υπάρχουν λογής και λογής διαφορετικές σύριγγες και βελόνες ανάλογα με το σκοπό που εξυπηρετούν. Άλλες χρησιμοποιούνται για αιμοληψία, άλλες για ινσουλίνη, άλλες για παρακέντηση κλπ
  4. Επιδεσμικό Υλικό
    Το επιδεσμικό υλικό είναι βασικό για κάθε ιατρείο, ιδιαίτερα για τους χειρούργους που επιβλέπουν διάφορα τραύματα. Γάζες, τολύπια γάζας, αυτοκόλλητες γάζες, ελαστικοί επίδεσμοι, επιδεσμικές ταινίες, βαμβάκι είναι μερικά από αυτά που πρέπει να διαθέτουν τα σύγχρονα ιατρεία.

Για περισσότερα ιατρικά αναλώσιμα επισκεφθείτε το εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα www.paterakis.net.