Τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου; Τα 10 κορυφαία χρώματα για το 2017!

0
1897
Νύχια 2017

Τα 10 κορυφαία χρώματα στα νύχια για Χειμώνα 2016/ 2017

Burgundy / Oxblood

Τα 10 κορυφαία χρώματα στα νύχια για Χειμώνα 2016/ 2017 (2)

Ένα από το πιο hot χρώματα νυχιών της εποχής. Τα κόκκινα βελούδινα και στις αποχρώσεις του αίματος χρώματα θα είναι φέτος το Χειμώνα μια από τις κορυφαίες επιλογές στο μανικιούρ. Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό αν συνδυαστούν με μάλλινα ρούχα. Μπορείτε να επιλέξετε πολλές κόκκινες αποχρώσεις για τα νύχια σας. Μερικές πολύ καλές επιλογές είναι τα Le Vernis 475 DRAGON Chanel και οι αποχρώσεις του κόκκινου από την Loreal.

Βερνίκια με Glitter

Τα 10 κορυφαία χρώματα στα νύχια για Χειμώνα 2016/ 2017 (3)

Μια ακόμη κορυφαία επιλογή βερνικιού για τα νύχια σας είναι τα μανό με glitter. Ειδικά όταν πρόκειται για γάμους, ραντεβού και πάρτι. Απλά εφαρμόστε ένα βερνίκι με glitter πάνω από το χρώμα που έχετε επιλέξει να βάψετε τα νύχια σας. Μερικές πολύ καλές επιλογές είναι τα βερνίκια με glitter από την Essie.

Midnight Blue

Τα 10 κορυφαία χρώματα στα νύχια για Χειμώνα 2016/ 2017 (4)

Οι αποχρώσεις του μπλε πάντα δείχνουν υπέροχες σε όλα, τόσο στα ρούχα, όσο και στα αξεσουάρ σας. Φέτος τον Χειμώνα, το μπλε θα γίνει πιο trendy δίνοντας στα χέρια σας μια πιο έντονη εμφάνιση. Δοκιμάστε λοιπόν κάποιο από τα μανό της Essie σε αυτή την απόχρωση.

Nude

Τα 10 κορυφαία χρώματα στα νύχια για Χειμώνα 2016/ 2017 (5)

Επιλέξτε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις για το Χειμώνα, οι οποίες δείχνουν αξιοπρεπείς και χαριτωμένες. Το Χειμώνα του 2016 / 2017, οι nude αποχρώσεις είναι πιο πολύτιμες από οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Δημιουργούν την αίσθηση ότι τα χέρια σας είναι καθαρά και περιποιημένα. Τα καλύτερα χρώματα των νυχιών σε nude αποχρώσεις είναι των εταιρειών O.P.I Nails Lacquer, Essie, Chanel και Tom Ford.

Γκρι

Τα 10 κορυφαία χρώματα στα νύχια για Χειμώνα 2016/ 2017 (6)

Αυτό αποτελεί ένα από τα κορυφαία χρώματα της εποχής που δείχνει υπέροχο. Οι γκρι αποχρώσεις, σκούρες και ανοιχτόχρωμες θα φορεθούν πολύ τις χειμερινές μέρες που διανύουμε. Μπορείτε επίσης αν θέλετε να κάνετε και κάποια σχέδια πάνω στο γκρι μανό σας, ή να προσθέσετε κάποια αξεσουάρ νυχιών όπως στρας, swarovski κλπ, τα οποία θα δείχνουν υπέροχα με το γκρι βερνίκι σας.

Παλ

Τα 10 κορυφαία χρώματα στα νύχια για Χειμώνα 2016/ 2017 (7)

Τα παλ χρώματα δημιουργούν ένα απαλό look στα χέρια σας. Εξάλλου το χειμώνα τόσο το μακιγιάζ και τα χτενίσματα, όσο και όλα τα υπόλοιπα επιθυμούν ένα απαλό και όμορφο αποτέλεσμα. Επομένως και η απαλή επιλογή βερνικιού νυχιών έχει σημασία. Άρα επιλέξτε ένα από τα καλύτερα παλ χρώματα στα νύχια σας από τις εταιρείες O.P.I Nails Lacquer, Essie, Chanel και Tom Ford.

Σκούρο Μωβ

Τα 10 κορυφαία χρώματα στα νύχια για Χειμώνα 2016/ 2017 (8)

Το μωβ χρώμα θα φορεθεί πολύ φέτος, τόσο στα ρούχα, όσο και στα νύχια. Μερικές καλές επιλογές είναι οι εταιρείες Essie και O.P.I Nails Lacquer.

Μεταλλικά Χρώματα

Τα 10 κορυφαία χρώματα στα νύχια για Χειμώνα 2016/ 2017 (9)

Οι μεταλλικές αποχρώσεις αποτελούν στην συντριπτική πλειοψηφία τους κορυφαίες αποχρώσεις για το Χειμώνα 2016 / 2017. Τόσο στα ρούχα και στα διακοσμητικά, όσο και στα νύχια, που δημιουργούν ένα υπερβολικά λαμπερό αποτέλεσμα, προσθέτοντας μια πλούσια και μαγευτική πινελιά στα χέρια σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις λαμπερές αυτές αποχρώσεις για να δημιουργήστε διάφορα σχέδια στα νύχια σας, όπως για παράδειγμα μια παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ.

Σκούρο Πράσινο

Τα 10 κορυφαία χρώματα στα νύχια για Χειμώνα 2016/ 2017 (10)

Ως επί το πλείστον, το Χειμώνα και ιδιαίτερα τον φετινό, οι σκούρες αποχρώσεις των νυχιών αποτελούν κορυφαίες επιλογές, έτσι ακριβώς συμβαίνει και με το σκούρο πράσινο.

Οι αριστοκρατικές αποχρώσεις κυμαίνονται από το ελαφρύτερο σμάραγδι, στα πιο σκούρα πράσινα της εταιρίας Timberland, όπως επίσης και στα γυαλιστερά βερνίκια, τα οποία δημιουργούν ένα pop αποτέλεσμα. Τα σκοτεινότερα χρώματα των νυχιών υποδηλώνουν τους πιο κρύους μήνες.

Black Carbon Shades

Τα 10 κορυφαία χρώματα στα νύχια για Χειμώνα 2016/ 2017 (11)

Οι σκούρες αποχρώσεις των νυχιών αποτελούν ένα προκλητικό αλλά και σοκαριστικό απλό στυλ. Μπορούν να ταιριάξουν με οτιδήποτε φορέσετε. Δοκιμάστε λοιπόν τις αποχρώσεις του black carbon, που αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις για το Χειμώνα του 2016 /2017.