Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες προσώπου για το 2015

1
7861

Η ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο είναι ίσως το βασικότερο προϊόν ενός γυναικείου νεσεσέρ. Είναι το μυστικό μας όπλο για να φαινόμαστε πάντα όμορφες και λαμπερές.
Η σωστή και βαθιά ενυδάτωση δεν είναι απλά μια ρουτίνα, είναι η τακτική που θα πρέπει όλες οι γυναίκες να ακολουθούν καθημερινά ώστε να μην πέσουν ποτέ στην παγίδα ενός αφυδατωμένου δέρματος που καταλήγει να μοιάζει θαμπό και ρυτιδιασμένο.

Η ιδανική ενυδάτωση ξεκινάει από την κρέμα ημέρας και τελειώνει με την κρέμα νυκτός χωρίς να κάνει διακρίσεις σε ηλικίες. Μη νομίζετε επομένως ότι επειδή δεν έχετε περάσει ακόμα τα 30 δεν πρέπει να φροντίζεται από τώρα για την σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας σας ακόμα και το βράδυ.

Λύσεις υπάρχουν πολλές στην αγορά τόσο σε μάρκες όσο και σε τιμές, κυρίως όμως υπάρχουν ενυδατικές κρέμες προσώπου ειδικά φτιαγμένες για τις ανάγκες της δική σας επιδερμίδας. Κάνοντας μια γρήγορα ανασκόπηση μπορώ να σκεφτώ αρκετές κρέμες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που πιθανότατα θα κάνουν ακόμα και για εσάς που δυσκολεύεστε εδώ και χρόνια για να βρείτε την τέλεια ενυδατική κρέμα. Σε επιλεγμένα online φαρμακεία μπορεί κανείς να βρει ενυδατικές κρέμες για κανονικές, ξηρές, μικτές ακόμα και λιπαρές επιδερμίδες. Υπάρχουν κρέμες ενυδάτωσης για το πρωί, το βράδυ ακόμα και όλο το 24ωρο ενώ δεν λείπουν οι κρέμες για νεανικές επιδερμίδες, οι ενυδατικές για σύσφιξη, αναδόμηση ακόμα και κρέμες για τις πρώτες ρυτίδες.

Ο δρόμος για την ανακάλυψη την τέλεια ενυδατικής κρέμας προσώπου που κάνει απόλυτα στην επιδερμίδα σου είναι μακρύς. Θα χρειαστεί πιθανότατα να αλλάξεις αρκετές κρέμες πριν καταλήξεις σε κάποια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα την κρατήσεις και για την επόμενη δεκαετία της ζωής σου.

Γι αυτόν τον λόγο ξεχωρίσαμε τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες προσώπου για το 2015 και σας τις προτείνουμε!

Ενυδατική κρέμα προσώπου Korres 1+1 Δώρο

Οι ενυδατικές κρέμες προσώπου Korres είναι ίσως από τις καλύτερες και διαχρονικότερες κρέμες στην Ελλάδα. Η Korres διαθέτει διάφορες σειρές από κρέμες προσώπου για κάθε ηλικία και κάθε ανάγκη της επιδερμίδας ενώ παράλληλα φροντίζει να υπάρχει και ολόκληρη σειρά προϊόντων στην κάθε κατηγορία.

Korres Ενυδατικες Κρεμες Προσωπου

Ενυδατικές κρέμες προσώπου Apivita

Μια επιπλέον καλή επιλογή για την ενυδάτωσή σας είναι και οι κρέμες προσώπου Apivita. Και αυτή η εταιρία προσφέρει αρκετές σειρές για τους διάφορους τύπους δέρματος ενώ αυτό το διάστημα υπάρχει σε πακέτο προσφοράς μαζί με το αντίστοιχο serum ενυδάτωσης που θα ανανεώσει την επιδερμίδα σας.

Apivita Ενυδατικες Κρεμες Προσωπου

Ενυδατικές κρέμες προσώπου Frezyderm

Πολύ γνωστές ανέκαθεν ήταν και οι ενυδατικές κρέμες προσώπου της Frezyderm.
Η συγκεκριμένη εταιρία αν και διαθέτει διάφορες σειρές έχει χωρίσει τις ενυδατικές της κρέμες ανάλογα με την ηλικία. Οπότε θα μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο με ιδιαίτερη άνεση την κρέμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Frezyderm Ενυδατικες Κρεμες Προσωπου

Κρέμες ενυδάτωσης για το πρόσωπο από την La Roche Posay

Για λαμπερή και ανανεωμένη επιδερμίδα εμπιστευτείτε τους ειδικούς της La Roche Posay.
Η συγκεκριμένη μάρκα με βάση το ιαματικό νερό κάνει πραγματικά θαύματα. Δοκιμάστε μια από τις πολλές ενυδατικές της σειράς της και δεν θα το μετανιώσετε.

La Roche Posay Ενυδατικες Κρεμες Προσωπου

Ανακαλύψτε τις ενυδατικές κρέμες Vichy

Βοηθήστε την επιδερμίδα της να δραστηριοποιηθεί από μόνη της με τη βοήθεια της Vichy. Χάρις στην εξελιγμένη της τεχνολογία βοηθάει το δέρμα να αναπαράγει τα απαραίτητα λιπίδια της επιδερμίδας χωρίς πρόσθετα χημικά.

Vichy Ενυδατικες Κρεμες Προσωπου

Ενυδατικές κρέμες προσώπου Avene

Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα τις ενυδατικές κρέμες για το πρόσωπο της Avene ήρθε η στιγμή να τις ανακαλύψετε. Ενυδατικές κρέμες για κάθε τύπο δέρματος θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας αφήσουν άφωνες με το αποτέλεσμα.

Avene Ενυδατικες Κρεμες Προσωπου