Πώς περνάνε τα Σαββατοκύριακα οι άνθρωποι που νιώθουν αποτυχημένοι;

0
184
unsuccessful people

Ο τρόπος που επιλέγουμε να περνάμε τις 2 καλύτερες μέρες της εβδομάδας μαρτυράει πολλά για το πώς νιώθουμε αλλά και το πώς αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις συνήθειες που έχουν οι άνθρωποι που νιώθουν μη επιτυχημένοι και βέβαια οι επιλογές τους δε κάνουν τα πράγματα καλύτερα…
Ας τα δούμε λοιπόν για να τα αποφύγουμε και να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη!

  • Δεν έχουν πλάνο

Ναι, σίγουρα τα Σαββατοκύριακα δε χρειάζεται να σχεδιάζουμε τι θα κάνουμε για την κάθε ώρα και το κάθε λεπτό αλλά είναι καλό να υπάρχει έστω ένα πλάνο μιας γενικής ιδέας ακόμα και αν αυτό είναι να μη κάνουμε απολύτως τίποτα… Με αυτόν το τρόπο θα νιώθουμε πιο ήρεμοι και που ξέρεις όλο και κάτι καλό μπορεί να κανονιστεί!

  • Δεν αφιερώνουν χρόνο στα αγαπημένα και κοντινά πρόσωπα

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι λογικό να τρέχετε από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά επειδή οι υποχρεώσεις δε τελειώνουν ποτέ αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα το Σαββατοκύριακο, η θετική ενέργεια που θα πάρετε θα σας τροφοδοτήσει για όλη την εβδομάδα!

  • Αφιερώνουν πολύ χρόνο στον υπολογιστή ή στο κινητό

Αφήστε το κινητό σας στην άκρη και κλείστε το email σας. Ενημερώστε τους συνεργάτες σας ότι δε θα μπορείτε να απαντήσετε σε θέματα δουλειάς…
Μην εθίζεστε στην τεχνολογία!

  • Δεν περνάνε καλά

Είτε επιλέγετε να μείνετε μόνοι σας είτε να είστε με φίλους επιλέξτε να περνάτε καλά και να μη καταπιέζετε τον εαυτό σας.

  • Κοιμούνται όλη την ώρα

Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, μπορεί να θέλετε να κοιμάστε για να μη σκέφτεστε σε κάθε περίπτωση όμως θα χρειαστεί να αποκτήσετε ένα σταθερό πρόγραμμα ύπνου.

  • ‘Οταν επιτέλους χαλαρώνουν το μετανιώνουν

Μη νιώθετε τύψεις επειδή περάσατε λίγο χρόνο χωρίς να κάνετε κάτι σχετικό με τη δουλειά και επιτέλους χαλαρώσατε χαζεύοντας μια ωραία σειρά ή ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική…ενδεχομένως αυτό να είχε ανάγκη το μυαλό και το σώμα σας!

  • Δεν προγραμματίζουν τις υποχρεώσεις τους για την εβδομάδα που έρχεται

Το βράδυ της Κυριακής είναι ιδανικό για να αφιερώσετε χρόνο ώστε να φτιάξετε το πρόγραμμα σας για την ερχόμενη εβδομάδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ημερολόγιό σας ή απλά να σκεφτείτε τα πράγματα που θα θέλατε να καταφέρετε!