Αυτή είναι η πιο πρακτική χειραποσκευή που έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ

0
705
εξυπνη βαλιτσα

Έχουμε δει απίστευτες ανακαλύψεις στην τεχνολογία των μεταφορών τις τελευταίες δεκαετίες: τα αυτοκίνητα είναι περισσότερο φιλικά προς το περιβάλλον, τα τρένα ταξιδεύουν μαγνητικά σε υπερταχύτητες και τα αεροπλάνα διαθέτουν τηλεόραση και wifi. Το να ζει, λοιπόν, κανείς στο 2016 είναι πολύ ενδιαφέρον. Αλλά ακόμα και με όλη αυτή την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στον τρόπο που ταξιδεύουμε προς τα εκεί που θέλουμε, μικρή πρόοδος έχει σημειωθεί στο πώς παίρνουμε τα πράγματά μας μαζί μας εκεί.

Οι βαλίτσες είναι περίπου οι ίδιες με αυτές που κυκλοφορούσαν τις προηγούμενες τέσσερις ή πέντε δεκαετίες. Σίγουρα βρισκόμαστε μακριά από αυτές με τις οποίες ο Harry Potter πήγαινε στο Hogwarts, όμως πέρα από την προσθήκη 2 ή 4 ροδών, μικρή πρόοδος έχει επέλθει στον σχεδιασμό των χειραποσκευών του μέλλοντος.

Και εδώ έρχεται η Bluesmart. Η εταιρεία χρηματοδοτήθηκε από μία καμπάνια της IndieGogo, με την οποία συγκέντρωσε πάνω από δύο εκατομμύρια δολάρια από περισσότερους από 10.000 δωρητές, με τον στόχο να σχεδιάσει μία μοντέρνα, τεχνολογικά επίκαιρη βαλίτσα, σχεδιασμένη για ταξίδια στον εικοστό πρώτο αιώνα. Η βαλίτσα συνδέεται ασύρματα με το smartphone σου και την αντίστοιχη εφαρμογή, ώστε να παρέχει μία σειρά από πλεονεκτήματα.

Η Bluesmart Smart Carry-On έχει έναν αισθητήρα που μπορεί να σου πει το βάρος της βαλίτσας σου πριν καν φτάσεις στον έλεγχο των αποσκευών. Διαθέτει επίσης λειτουργία ψηφιακού κλειδώματος, ώστε να μπορείς να ασφαλίζεις το περιεχόμενό της από το τηλέφωνό σου, αλλά και εσωτερική μπαταρία που μπορεί να σου προσφέρει μέχρι και 6 φορτίσεις στο κινητό σου τηλέφωνο, διασφαλίζοντας ότι δεν θα σταματήσεις να ακούς ποτέ μουσική κατά τη διάρκεια της πτήσης σου.

Η βαλίτσα έχει επίσης σύστημα εντοπισμού τοποθεσίας και έτσι μπορείς να την εντοπίσεις, αν ποτέ χαθεί από κοντά σου. Μέσω της εφαρμογής της, η Bluesmart ελπίζει να χρησιμοποιήσει την λειτουργία αυτή στο να σε βοηθά στην προετοιμασία των επόμενων ταξιδιών σου. Στο άμεσο μέλλον, η αποσκευή σου θα μπορεί να σε βοηθά να κλείσεις τα εισιτήρια της επιστροφής μετά από κάποια ακύρωση ή να σου θυμίζει να πάρεις ένα επιπλέον τζάκετ στο ταξίδι σου στο Λονδίνο καθώς εκεί κάνει αρκετό κρύο πρόσφατα.

Η Bluesmart Smart Carry-On μπορεί να μην είναι για τον καθένα- αν ψάχνεις απλά να αντικαταστήσεις την τωρινή σου βαλίτσα, υπάρχουν σίγουρα φθηνότερες επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες σου. Όμως, για όποιον αναζητά να αναβαθμίσει τον ταξιδιωτικό του εξοπλισμό κοιτώντας προς το μέλλον, αυτή είναι η ιδανική επιλογή.