Τα καλύτερα videos για πλεξούδες

0
814
Videos Πλεξουδες

Αν θέλεις να πάρεις ιδέες για τις εμφανίσεις σου το Φθινόπωρο που έρχεται, τότε το YouTube είναι το ιδανικό μέσο για εσένα…

Το στιλ που υιοθετούμε για τα μαλλιά μας λέει πολλά για εμάς, ακόμα και για την διάθεσή μας. Ωστόσο τις περισσότερες φορές επιλέγουμε πάντα μια απλή λύση, την οποία μάλιστα δεν την αλλάζουμε και εύκολα. Ένα απλό ίσιωμα των μαλλιών ή ένας κότσος είναι οι βασικές μας επιλογές για κάθε μέρα.

Για εμένα οι πλεξούδες είναι ότι πιο hot κυκλοφορεί. Οι πλεξούδες ξεκίνησαν ως μεγάλη τάση ήδη από το Καλοκαίρι αλλά όπως φαίνεται θα είναι και το μεγάλο must του Φθινοπώρου. Μπορεί μερικές εναλλακτικές τους να είναι πιο δύσκολες όμως μια πλεξούδα και δη γαλλική πάντα μετράει και κεντρίζει τα βλέμματα.

Στο Youtube μπορεί να χαθείς στα ατελείωτα videos και τις πανέμορφες κοπέλες – επώνυμες και μη – που παρουσιάζουν τις αγαπημένες τους επιλογές, ειδικά για τα μαλλιά. Εσύ όμως δεν πρέπει να ανησυχείς γιατί φροντίσαμε να συλλέξουμε για εσένα ότι πιο καλύτερο σε video hair tutorial υπάρχει online.

Πριν ξεκινήσεις να βλέπεις επομένως τα μοναδικά αυτά videos που επιλέξαμε, ώστε να μπορείς να φτιάξεις με ευκολία και χωρίς κόπο τα μαλλιά σου σε στιλ πλεξούδα, ετοιμάσου! Πάρε τα λαστιχάκια σου, τα τσιμπιδάκια σου και φυσικά τη βούρτσα σου και ξεκινάμε.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε η Roxi είναι η αγαπημένη μας.