Προτάσεις για κοντινές αποδράσεις την 25η Μαρτίου

0
1405
25η Μαρτιου Ναυπακτο

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, που περιμέναμε εδώ και μήνες, βρίσκεται πλέον μπροστά μας και είναι μια ιδανική ευκαιρία για να ξεφύγουμε λίγο από τα συνηθισμένα και να πάμε μια μικρή εκδρομή. Ο καιρός μπορεί να μην είναι ο τέλειος σύμμαχος κατά πως λέγεται όμως δεν παύει να είναι μια μοναδική ευκαιρία για να αποδράσουμε σε ένα μέρος διαφορετικό.

Επειδή όπως φανταζόμαστε δεν θέλετε να χάσετε την μέρα σας στην διαδρομή βρήκαμε και σας προτείνουμε τα πιο κοντινά μέρη στην Αθήνα για να ταξιδέψετε την 25η Μαρτίου.

25η Μαρτίου στις Σπέτσες

Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο μέρος για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου καθώς οι Σπέτσες πέρα από την θάλασσα και το δροσερό αεράκι είναι φημισμένες για την αντιστασιακή τους δράση στην επανάσταση του 1821. Με την άφιξή στα στο νησί θα αντικρίσετε σειρές από κανόνια και μερικά από τα παλαιότερα αρχοντικά του νησιού των Σπετσών όπου θα σας ταξιδέψουν και θα σας παρασύρουν στην εποχή της Μπουμπουλίνας.

25η Μαρτίου Σπετσες

25η Μαρτίου στο Πήλιο

Ένας ακόμα δημοφιλής προορισμός για να γιορτάσετε την 25η Μαρτίου είναι το Πήλιο. Ο προορισμός είναι ιδανικός καθώς σε απόσταση μιας ώρας υπάρχουν μοναδικά τοπία και μέρη για να θαυμάσετε. Μια βόλτα στην μαγευτική Πορταριά παραδείγματος χάριν θα σας πείσει να μείνετε εκεί για πάντα ενώ μια απόδραση στον Βόλο θα σας συναρπάσει με τα εκπληκτικά τσιπουράδικα.

25η Μαρτιου Πορταρια Πηλιο

25η Μαρτίου στο Ναύπλιο

Μιας ώρα μόνο από την Αθήνα, το Ναύπλιο είναι ο ιδανικός προορισμός για την 25η Μαρτίου. Το πρωί δείτε την παρέλαση στον μεγάλο δρόμο της 25ης Μαρτίου και στη συνέχεια εξερευνήστε τα σχεδόν νησιώτικα σοκάκια. Οι καφετέριες αλλά κυρίως τα μικρά μεζεδοπωλεία είναι μια εξαιρετική επιλογή για καλό φαγητό και ποτό. Το βράδυ μπορείτε να διασκεδάσετε στα μεγάλα clubs της πόλης ενώ πιο ήσυχα και γραφικά μπαράκια θα βρείτε κατά μήκος της πλατείας συντάγματος.

25η Μαρτιου Ναυπλιο

25η Μαρτίου στη Ναύπακτο

Η Ναύπακτος είναι από τα μέρη που σε προϊδεάζουν να τα επισκεφτείς καθώς η εικόνα και μόνο του μεσαιωνικού κάστρου κόβει την ανάσα. Πέρα όμως από το κάστρο του βουνού η Ναύπακτος διαθέτει και ένα ένδοξο λιμάνι βγαλμένο σαν από παραμύθι, με τεράστια πλατάνια και μοναδική θέα. Για την βραδινή σας μπαρότσαρκα επιλέξτε τα ψαγμένα μπαράκια αριστερά από το λιμάνι με τα γλυκά μεζεδοπωλεία.

25η Μαρτιου Ναυπακτο

Η αφορμή για το τριήμερο σας δόθηκε, εσείς θα μείνετε στην Αθήνα;

Ακόμα και αν δεν έχετε κανονίσει κάτι εδώ και μέρες αυτά τα μέρη αξίζουν έστω και την μονοήμερη προσοχή σας. Δείτε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου παρέα με τον αγαπημένο σας και όλη την παρέα σας και ξεγνοιάστε έστω και για λίγο στα φοβερά ουζερί και ταβερνάκια των προτεινόμενων προορισμών.