Πρωτοχρονιάτικος Διαγωνισμός με δώρο ένα άρωμα Korres!

0
736

To Anagnostirio.gr σε συνεργασία με το online φαρμακείο PharmacyLife.gr σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα γυναικείο άρωμα Korres Parfum I For Her σε ένα ιδιαίτερο σετ με δώρο το γαλάκτωμα του ίδιου αρώματος.

Με αφορμή τις γιορτινές αυτές μέρες δημιουργήσαμε τον συγκεκριμένο διαγωνισμό για να χαρίσουμε σε μια τυχερή το πρώτο δώρο του νέου έτους!

Για να πάρετε μέρος στον πρωτοχρονιάτικο διαγωνισμό μπείτε στο Facebook στον ακόλουθο σύνδεσμο και ακολουθήστε τα βήματα. Με ένα like στις σελίδες του Anagnostirio.gr και του PharmacyLife.gr καθώς και δημόσιο share μπορεί να είστε εσείς η τυχερή που θα κερδίσει το μοναδικό αυτό σετάκι Korres με το άρωμα Parfum I For Her.

Ο διαγωνισμός λήξει την Πρωτοχρονιά και η κλήρωση με την ανακήρυξη του νικητή θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 4/1/2016 στην σελίδα μας στο Facebook.

Διαγωνισμος Κορρες

Οπότε μη χάνετε χρόνο, πάρτε τώρα μέρος στον διαγωνισμό μας και εσείς οι άντρες ακόμα, το ιδιαίτερο αυτό άρωμα του Korres είναι το ιδανικό δώρο που μπορείτε να προσφέρετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο.