Συμβουλές για πιο γερά και μακριά νύχια

0
917
Μακρια Νυχια

Θέλεις τέλεια μακριά νύχια που να μπορείς να τα βάψεις από γαλλικό μέχρι ότι χρώμα μπορείς να φανταστείς χωρίς προβλήματα; Τότε δεν έχεις παρά να φροντίσεις να μακρύνουν τα νυχάκια σου πιο γρήγορα από το συνηθισμένο για πιο τέλειο αποτέλεσμα ώστε να τα ευχαριστηθείς με το όποιο μανικιούρ σου κάνει κέφι!

Δώσε σχήμα στα νύχια σου

Το να δώσεις σχήμα στα νύχια σου είναι βασικό γιατί έτσι τους δίνεις την απαραίτητη ώθηση να ακολουθήσουν αυτό το σχήμα μεγαλώνοντας και όχι μόνο. Δίνοντας σχήμα με την λίμα σου καταφέρνεις να εξαφανίσεις την επιφάνεια εκείνη του νυχιού που δείχνει παράταιρη και περιττή και να αφήσεις το “καλό” νύχι να μεγαλώσει και άλλο.

Καλή κυκλοφορία του αίματος

Το να κυλάει το αίμα στα δάχτυλα σου είναι πολύ βασικό για να μακραίνουν πιο γρήγορα να νύχια σου. Τι σημαίνει αυτό; Αν πληκτρολογείς πολύ συχνά ή μαγειρεύεις ή παίζεις πιάνο ή γενικά κάνεις το οτιδήποτε τότε βοηθάς τα νυχάκια σου να μεγαλώσουν πιο γρήγορα! Οπότε μείνε πιστή στην κίνηση και θα δεις τα νύχια σου πιο μακριά από ποτέ!

Σωστός Καθαρισμός

Το να καθαρίζεις τα νύχια σου και να τα περιποιείσαι, να τα κόβεις αλλά και να τα λιμάρεις είναι το βασικό για να τα δεις να μακραίνουν πιο γρήγορα. Τα νύχια που είναι απεριποίητα με πετσάκια και παρανυχίδες, χωρίς να τους έχεις απλώσει σκληρυντικό για να δυναμώσουν και να μην σπάνε δεν είναι δυνατόν να μακρύνουν εύκολα. Μαλάκωσε τις παρανυχίδες αφού τα μουλιάσεις στο νερό και καθάρισε τες και θα δεις και την επιφάνεια του νυχιού σου να μεγαλώνει και τα νυχάκια σου να μεγαλώνουν με γοργούς ρυθμούς.

Για νύχια που δεν σπάνε

Για να μακρύνουν τα νυχάκια σου ένα είναι το βασικό: να μην σπάνε, γιατί αν σπάνε καταστράφηκες και αρχίζεις πάλι από το μηδέν! Αν σου τη… σπάει που σπάνε τα νύχια σου τότε δεν έχεις παρά να φροντίσεις να φτιάξεις μόνη σου την τέλεια λοσιόν για να το σταματήσεις.
Θα χρειαστείς: 2 κουταλιές βάμμα εκουιζέτου, 1 κουταλιά λανολίνη, 10 σταγ. αιθέριο έλαιο μύρου. Ξεκίνησε μουλιάζοντας τα χέρια για τουλάχιστον 5΄στο βάμμα εκουιζέτου. Στη συνέχεια θα πρέπει να αναμείξεις τη λανολίνη με το μύρο και με ένα βαμβάκι και τέλος πρέπει να περάσεις καλά τα νύχια.