Η Adidas στηρίζει και πάλι το Ladies Run 2015

0
1045

Η Adidas, η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών, στηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Ladies Run, τον αγώνα τρεξίματος μόνο για γυναίκες. Με πρωτοποριακή διάθεση, η adidas σχεδίασε και φέτος το t-shirt που θα φορέσουν οι συμμετέχουσες στο Ladies Run, που πραγματοποιείται την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015.

Adidas - Ladies Run

Το επίσημο Running t-shirt του αγώνα φέρει την τεχνολογία ClimaLite®, μία ειδική τεχνολογία ύφανσης που απομακρύνει τον ιδρώτα, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει και στη runner να αισθάνεται άνετα & δροσερά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Παράλληλα, διαθέτει γυναικεία «μεσάτη» γραμμή και V λαιμόκοψη κολακεύοντας το γυναικείο σώμα. Με έντονο μοβ χρώμα είναι σίγουρο πως εκτός από υψηλές επιδόσεις, θα φροντίσει και για το στιλ των runners! Αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό με κολάν ή σορτσάκι τόσο την ημέρα του αγώνα όσο και σε κάθε προπόνηση, ενώ την απόλυτη εμπειρία τρεξίματος, συμπληρώνουν τα νέα Ultra Boost της adidas.

Νιώσε την ασύγκριτη επιστροφή ενέργειας που προσφέρουν και δοκιμάστε τα από κοντά την ημέρα του αγώνα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της adidas.

Adidas- Ladies Run 2015

Η Adidas εύχεται ‘Καλή Επιτυχία” σε όλες τις ladies που θα αγωνιστούν χωρίς να ξεχνούν το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, που στόχο έχει την ενίσχυση βοήθειας ευπαθών ομάδων γυναικών.

Αν θέλετε να συνδυάσετε τη νέα σας μπλούζα με τα πιο τελευταία μοντέλα γυναικείων αθλητικών παπουτσιών Adidas δείτε εδώ!