5 Instagrammers που πρέπει να ακολουθήσεις

0
309

Το Instagram ήρθε για να μείνει… Και μάλλον έχει ήδη καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αγαπημένα social media εκατομμυρίων χρηστών ανά τον κόσμο. Η διείσδυσή του είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς σου δίνει την αίσθηση του παράθυρου στον κόσμο. Καθώς όμως οι χρήστες του είναι ολοένα και περισσότεροι, αυτά είναι τα 5 προφίλ που πρέπει σίγουρα να τσεκάρεις και να ακολουθήσεις!

1) fanellas

Με 166.000 followers, σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητος! Βλέποντας τις φωτογραφίες του Φάνη, θα παρατηρήσεις τη μοναδική αισθητική με την οποία προσεγγίζει και φωτογραφίζει ακόμα και μία καθημερινή σκηνή γύρω του. Οι άνθρωποι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των φωτογραφιών του και παρουσιάζονται πάντα με τους πιο ευφάνταστους τρόπους.

unconditional surrender • #greekislands

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀fanis pavlopoulos (@fanellas) on

2) nmastoras

Το anothervisualdiary του Νικόλα είναι από τα πιο ξεχωριστά που έχεις δει! Όλη η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις φωτογραφίες του, καθώς ταξιδεύει πολύ συχνά και φροντίζει να αποτυπώνει τις μοναδικές ομορφιές του κάθε τόπου. Εξερευνώντας το προφίλ του, ετοιμάσου να δεις ακόμα και την αγαπημένη σου παραλία με άλλο μάτι!

Pretending I’m still on some island

A photo posted by Nicholas Mastoras (@nmastoras) on

3) dim_kosm

Η παρουσία του Δημήτρη στο Instagram θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ”παράθυρο” στον κόσμο. Από τους Παξούς μέχρι την Μύκονο, από τη Ρώμη μέχρι το Βερολίνο, από το Ρίο Ντε Τζανέιρο μέχρι και το Μπαλί, εικόνες που δεν έχεις ξαναδεί θα πλημμυρίσουν την αρχική σελίδα σου.

▹ love invaders ◃

A photo posted by Dimitris Alfred (@dim_kosm) on

4) spathumpa

Ακολουθώντας τον Κώστα είναι σίγουρο ότι θα δεις τα πράγματα ”αφ’ υψηλού”. Οι λήψεις του drone του δεν μπορούν παρά να σε αφήσουν με το στόμα ανοικτό. Κάθε στιγμή της καθημερινότητας αποκτά μία εντελώς διαφορετική υπόσταση αν τη δεις από ψηλά, άποψη που επιβεβαιώνεται στις φωτογραφίες του που κόβουν την ανάσα!

Pulzar star • #magichour #reflections #??

A photo posted by Costas Spathis (@spathumpa) on

5) ledart

Όσο και να προσπαθήσεις, δεν θα μπορέσεις να μετρήσεις πόσες εκατοντάδες αποχρώσεις του μπλε περιλαμβάνει το προφίλ της Leda στο Instagram. Και όπως αναφέρει το username της, κάνει πραγματική τέχνη. Οι φωτογραφίες της είναι μίνιμαλ, μαγνητίζουν το βλέμμα και αποπνέουν έναν ιδιαίτερο αέρα απόλυτου μπλε.

Happy Sunday!! #Mykonos

A photo posted by Leda de Piart (@ledart) on