Μυστικά ομορφιάς για να ταξιδεύεις πάντα με άνεση και στυλ

0
1156
Ταξιδι με στυλ

Είτε πας οδικώς είτε αεροπορικώς στον χριστουγεννιάτικο προορισμό σου, σου έχουμε 8 μυστικά για να ταξιδέψεις με άνεση και στυλ. Ένα πολύωρο ταξίδι μπορεί να σε κουράσει και να σε ταλαιπωρήσει αν δεν έχεις εφοδιαστεί με τα κατάλληλα πράγματα που χρειάζεσαι, τόσο από πλευράς ντυσίματος όσο και από πλευράς αξεσουάρ.

Παρακάτω σου παραθέτουμε τα 8 tips που θα απογειώσουν το στιλ σου στο ταξίδι σου για τα Χριστούγεννα.

Άνετα ρούχα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου

Και όταν εννοούμε άνετα δεν αναφερόμαστε σε αθλητικές φόρμες κάθε άλλο, μιλάμε για τζινάκια συνδυασμένα φυσικά με την πιο hot τάση της σεζόν που είναι φυσικά τα sneakers. Ταιριάξτε το look με μια oversize ζακέτα και κάντε τη διαφορά. Ταξιδέψτε με άνεση αλλά συνάμα με αψεγάδιαστο στυλ με το total look που σας προτείνουμε.

Ευρύχωρη τσάντα

Μια μεγάλη και ευρύχωρη τσάντα είναι το must have του ταξιδιού σου. Πάρε μαζί σου την αγαπημένη σου slylish τσάντα και συνδύασέ τη με τα sneakers που είπαμε για το απόλυτο outfit. Μια τσάντα με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους μπορεί πραγματικά να σε σώσει και να σου δώσει λύσεις αποθήκευσης για οτιδήποτε θελήσεις να κουβαλήσεις μαζί σου στο ταξίδι. Είτε αυτή είναι backpack είτε τσάντα χειρός θα σου δώσει αρκετούς extra πόντους.

Νεσεσέρ με προϊόντα ενυδάτωσης και κολόνια

Ένα μικρό νεσεσέρ με τα απολύτως απαραίτητα μέσα είναι το κλειδί για ότι και να κάνεις. Είτε θες να ταξιδέψεις είτε απλώς να περιηγηθείς στον προορισμό σου υπάρχουν μερικά πράγματα που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει πάντα δίπλα της. Αυτά είναι σίγουρα η ενυδατικής της κρέμα διότι κατά την διάρκεια του ταξιδιού ο οργανισμός αφυδατώνεται καθώς και μερικά προϊόντα για να μπορέσεις να ανανεώσεις το βάψιμό σου και φυσικά η κολόνια που θα σου χαρίσει μια νότα δροσιάς και φρεσκάδας.

Το κατάλληλο χτένισμα για το ταξίδι

Μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά υπάρχει και κατάλληλο χτένισμα για να ταξιδέψεις με στιλ. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε διάφορα επιμελώς ατημέλητα στυλ όπως χαλαρές κοστίδες, πλεξούδες και φυσικά το γνωστό top knot.

Gadgets για ένα ευχάριστο ταξίδι

Ο χρόνος σε ένα ταξίδι δεν περνάει ποτέ ευχάριστα αν δεν έχεις κάτι με το οποίο μπορείς να ασχοληθείς. Αυτό μπορεί να είναι τα μοντέρνα και εκκεντρικά hands free σου για ατελείωτες ώρες μουσικής, το tablet σου, το περιοδικό σου ακόμα και το αγαπημένο σου βιβλίο που έχεις αφήσει στη μέση.

Τα statement αξεσουάρ

Μπορεί η βαλίτσα να χωράει αρκετά πράγματα, ειδικά τα μικρά και λεπτοκαμομένα αξεσουάρ σου, αν θες όμως να ξεχωρίζεις άφησε έξω τα μεγάλα και statement αξεσουάρ σου που θα δώσουν μια άλλη νότα στο ταξίδι σου. Μεγάλα και μακριά κολιέ μέχρι εντυπωσιακά δακτυλίδια είναι μερικά από τα κοσμήματά σου που θα σου προσδώσουν έναν άλλο αέρα, πιο μοντέρνο και κοσμοπολίτικο.

Το αξεσουάρ κλειδί είναι το φουλάρι

Ένα φουλάρι ή ένα πλεκτό ζεστό κασκόλ είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να αράξεις άνετα στη θέση σου μέχρι να έρθει η σειρά σου να αποβιβαστείς. Ένα μαντήλι σε εμπριμέ χρώμα ή ένα φουλάρι με έναν περίτεχνο κόμπο θα σου δώσει extra πόντους στυλ και ζεστασίας όταν τη χρειάζεσαι.

Τα κατάλληλο σνακ για το ταξίδι

Καλό θα ήταν να προσέχεις τι ακριβώς τρως κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου. Προτίμησε μικρά και υγιεινά σνακ που θα σε χορτάσουν και συνάμα σε προστατεύουν από τις περιττές θερμίδες ενός φαγητού που μπορείς να πάρεις από το αεροδρόμιο ή ακόμα και το κτελ. Αν μάλιστα ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή είναι απαραίτητο ένα μικρό σνακ, μια μπάρα δημητριακών είτε ακόμα και ένα φρούτο.