Τα καλύτερα γυναικεία αθλητικά παπούτσια για το γυμναστήριο

0
9881

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τον Σεπτέμβρη, τα γυμναστήρια ξεκίνησαν να γεμίζουν από άνδρες και γυναίκες – κυρίως γυναίκες – που θέλουν να χάσουν τα περιττά κιλά που απέκτησαν στις καλοκαιρινές διακοπές.

Το Καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για χαλάρωση και ξεγνοιασιά, πράγμα που σημαίνει ότι και λίγο περισσότερο θα φάμε και λίγο περισσότερο θα πιούμε. Είναι στην νοοτροπία μας αυτή την εποχή να αφήνουμε τις κουραστικές προπονήσεις, καθώς ο ήλιος μας ταλαιπωρεί ήδη αρκετά, όπως και τη διατροφή μας αφού το απογευματινό παγωτάκι γίνεται σιγά σιγά μια αγαπημένη δροσιστική συνήθεια και τα εξωτικά και πολύ γλυκά cocktails καθημερινή σχεδόν λατρεία.

Όταν μπαίνει όμως το Φθινόπωρο γυναίκες κάθε ηλικίας, κάνουν την εγγραφή τους στο συνοικιακό γυμναστήριο και ετοιμάζονται να κάψουν ότι παραπανίσια κιλά πήραν στις διακοπές.

Εσύ όμως είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις;

Πριν την πρώτη σου επίσκεψη στο γυμναστήριο μια βόλτα στις βιτρίνες, online και μη, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να εξοπλιστείς κατάλληλα. Αθλητικά παπούτσια και φόρμες γυμναστικής είναι τα κυριότερα πράγματα που θα χρειαστείς καθώς τα υπόλοιπα λίγο πολύ ήδη τα διαθέτεις. Το βασικότερο ωστόσο που πρέπει να προσέξεις είναι τα παπούτσια για ευνόητους λόγους.

Τα γυναικεία αθλητικά παπούτσια υπάρχουν πια παντού, είναι όμως όλα εξίσου καλά γι αυτό που θέλεις να κάνεις;

Αν θες να αποφύγεις διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκληθούν από ένα κακό ζευγάρι παπούτσια στο μέλλον, φρόντισε να κάνεις μια καλή έρευνα αγοράς σε επώνυμα καταστήματα αθλητικών ειδών και να προμηθευτείς με σύνεση και με βάση του budget που διαθέτεις τα ιδανικά αθλητικά παπούτσια για εσένα και όχι αυτά που επιτάσσει η μόδα. Καταλήγουμε επομένως στο συμπέρασμα ότι τα καλά γυναικεία αθλητικά παπούτσια πρέπει να είναι άνετα και κατά προτίμηση ορθοπεδικά ενώ αν απευθυνθείτε και σε εταιρίες όπως η Adidas και η Nike μπορείτε να βρείτε και παπούτσια ειδικά σχεδιασμένα για να αφήνουν το πόδι να αναπνέει πράγμα απαραίτητο για την αποφυγή μυκητιάσεων.

Για καλή σου τύχη βέβαια υπάρχουν αμέτρητες εναλλακτικές τόσο σε σχέδια όσο και σε χρώματα. Μια βόλτα θα σε πείσει. Για την περίπτωση του γυμναστηρίου όμως συνήθως προτιμούνται ειδικά παπούτσια running που είναι πιο ελαφριά από τα κλασικά αθλητικά παπούτσια που χρησιμοποιείς για τις βόλτες σου.

Εμείς λοιπόν βρήκαμε και σου προτείνουμε τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια για την νέα σου χρονιά στο γυμναστήριο από αγαπημένες και πάντα κλασικές μάρκες όπως Adidas, Nike, Puma και Reebok.

Αθλητικά Παπούτσια Adidas

Μπορεί να μην έχουν τρελά χρώματα τα γυναικεία παπούτσια της Adidas, είναι όμως πέρα για πέρα αναπαυτικά, στιλάτα και αξίζουν μια δοκιμή καθώς διαθέτουν την εξελιγμένη τεχνολογία που αφήνει το πόδι να αναπνέει σε κάθε σας κίνηση.

Αθλητικα παπουτσια Adidas

Αθλητικά Παπούτσια Nike

Το απόλυτο παπούτσι κάθε γυναίκες μετά από τα στιλέτο της είναι φυσικά τα γυναικεία παπούτσια Nike. Πάντα στη μόδα και πάντα με έντονα σχέδια και prints θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας ξεκουράσουν ταυτόχρονα χάρις στον ανατομικό σχεδιασμό τους.

Αθλητικα Παπουτσια Nike

Αθλητικά Παπούτσια Puma

Σε πιο κλασικές γραμμές αλλά με έντονα σχέδια και χρώματα τα αθλητικά παπούτσια της Puma θα σας εντυπωσιάσουν.

Αθλητικα Παπουτσια Puma

Αθλητικά Παπούτσια Reebok

Τα τελευταία χρόνια έχουν έρθει πάλι στη μόδα χάρις στην πρωτοποριακή τους σχεδίαση και τα μοντέρνα χρώματα και σχέδια.

Αθλητικα Παπουτσια Reebok

Εσείς ποια θα προτιμήσετε;