Οι τάσεις του μακιγιάζ για το φετινό καλοκαίρι!

0
2296
lips makigiaz

Είστε από τις κοπέλες που τους αρέσει να βάφονται σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας; Είστε ενημερωμένες για τις τάσεις του φετινού καλοκαιρινού μακιγιάζ; Είστε έτοιμες για το φετινό καλοκαίρι; Νομίζω πως καλό θα ήταν να διαβάσετε για τα πιο hot trends της φετινής καλοκαιρινής σεζόν!

Για να δούμε ποια είναι τα φετινά trends που μας προτείνουν οι ειδικοί makeup artists!
Σε γενικές γραμμές η τάση είναι έντονα, φωτεινά χρώματα στα χείλη, φυσικό στυλ στο πρόσωπο, έντονες γραμμές και χρώματα στα μάτια!

Ας ξεκινήσουμε με τις τάσεις που επικρατούν για τα χειλάκια μας!

Κόκκινο της φωτιάς, φωτεινό πορτοκαλί, κλασσικό ροζάκι και έντονο φούξια καθώς και το βυσσινί παίζουν πολύ φέτος!
Κόκκινο της φωτιάς και βυσσινί κραγιόν! Για χειλάκια πετροκέρασο επιλέξτε το έντονο, βαθύ, παθιασμένο κόκκινο της φωτιάς το βυσσινί χρώμα! Έτσι θα έχετε έναν αέρα σταρ της δεκαετίας του ’80!

lips makigiaz

Φωτεινό πορτοκαλί ή έντονο φούξια! Ένα ζωηρό, φωτεινό πορτοκαλί ή ένα έντονο φούξια μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να δείχνουν υπερβολικά, εξαρτάται βέβαια και από τον τόνο που έχετε επιλέξει!

Κλασσικό ροζάκι! Το κλασσικό,ανοιχτό ροζάκι, είναι από τις καλύτερες προτάσεις για το 2015 και όλες μας θα έπρεπε να έχουμε ένα τέτοιο σε μορφή κραγιόν ή και lipstick μέσα στο νεσεσέρ μας!
Tip: διαλέξτε την σωστή απόχρωση του κραγιόν σας ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας σας! Αν ανήκετε σε αυτές που έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα σας ταιριάζουν οι πιο φωτεινές αποχρώσεις! Όσο πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα έχετε τόσο πιο έντονη απόχρωση μπορείτε να επιλέξετε!
Προσοχή κορίτσια όμως στις υπερβολές! Δε νομίζω να θέλει καμιά σας να την φωνάζουν κλόουν;

Συνεχίζουμε με την τάση που επικρατεί φέτος για το όμορφο προσωπάκι μας!
Η τάση είναι μια και λέγετε nude makeup! Όσο πιο nude τόσο το καλύτερο! Τι είναι το nude makeup; Είναι η φαινομενική απουσία μακιγιάζ! Είναι από τους πιο δύσκολους τρόπους μακιγιάζ και ο λόγος είναι πως το πρόσωπο πρέπει να φαίνεται φυσικό, λαμπερό και χωρίς πολλά φρου φρου και αρώματα! Το μόνο που χρειάζεται είναι καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα! Μη ξεχνάτε κορίτσια το φυσικό μακιγιάζ δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο!

Οι τάσεις που επικρατούν για τα ματάκια μας είναι πολλές! Άλλες extreme και άλλες κλασσικές! Εσείς θα επιλέξετε αυτή που ταιριάζει με τον χαρακτήρα σας!
Καταρχάς βάλτε στην άκρη τα σκούρα και μουντά χρώματα στις σκιές και εμφανίστε μάσκαρα,μολύβια ματιών, eyeliner και έντονες χρωματιστές σκιές!

kalokairino makigiaz

Το απόλυτο trend του φετινού καλοκαιριού είναι οι μωβ και οι μπλε σκιές! Αποκτήστε έντονο βλέμμα τονίζοντας τα όμορφα ματάκια σας χρησιμοποιόντας όλες τις αποχρώσεις του μωβ ή του μπλε καλύπτοντας ακόμα και όλο το κινητό βλέφαρο ανάλογα με το ύφος που θέλετε να δώσετε! Tip: Στις σκιές προσθέστε και μια χρυσή για καταστάσεις λίγο πιο glamour!

Back to 60’s! Οι τεράστιες και λατρεμένες βλεφαρίδες των 60’s are back! Ξέρετε ποιες λέω, εκείνες τις τεράστιες, σαν φτερά πεταλούδας που όταν ανοιγοκλεινε το μάτι νόμιζες ότι κάποιος χρησιμοποιεί βεντάλια; Ε, αυτές! Οι λεγόμενες sprider lashes ήταν ίσως το μεγαλύτερο trend των 60s και φέτος επιστρέφει για να δώσει ακόμα περισσότερη ένταση στο βλέμμα σας. Φορέστε λοιπόν την μάσκαρά σας και βγείτε έξω σαν μια άλλη Twiggy!

Αγαπάτε το eyeliner; Να λοιπόν που φέτος το καλοκαίρι μπορείτε να το φοράτε άφοβα ακόμα και στο κάτω βλέφαρο! Επίσης όσες δεν έχετε και πολύ σταθερό χέρι η φετινή τάση σας βοηθάει καθώς είναι must η παχιά γραμμή στο πάνω βλέφαρο! Το στυλ αυτό είναι γνωστό και ως Cat Eye!

Η τάση που επικρατεί φέτος για το απόλυτο, μυστηριώδες βλέμμα που δημιουργείται με το smokey eye μακιγιάζ είναι μια πιο απαλή εφαρμογή του. Υπολογίστε περίπου 2 τόνους πιο απαλό από ότι το συνηθίζετε!Τα βασικά χρώματα που θα προτιμηθούν είναι το γκρι, το καφέ, αλλά και το ασημί για ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Έτσι λοιπόν αυτό το καλοκαίρι βαφτείτε όμορφα και εντυπωσιάστε τον κόσμο!